ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ υπό προϋποθέσεις

Σίλντενφελντ υπό προϋποθέσεις

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται πως είναι ο παίκτης που "ψήνει" ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα με τον Κροάτη αμυντικό

Στο ρεπορτάζ της Κυριακής αναφέραμε πως το πολύ μέσα στις επόμενες δυο μέρες το θέμα του στόπερ θα έχει κλείσει οριστικά, με τα ονόματα των Σίντελφελντ, Κρόλντρουπ να παίζουν δυνατά.

Λίγες ώρες αργότερα η "φήμη" έγινε φωνή και αποτυπώθηκε τόσο στον ηλεκτρονικό όσο και στον γραπτό Τύπου, που επιμένει πως ο Κροάτης στόπερ βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας.

Τα πράγματα βέβαια με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ μόνο εύκολα δεν είναι, αφού το κασέ του θεωρείται απαγορευτικό για τον σημερινό Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει τρόπος για να συμφωνήσει.

Δυο είναι οι τρόποι, λοιπόν, για να έρθει στους πράσινους ο 28άχρονος αμυντικός:

1) Να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας (στην οποία ανήκουν τα "δικαιώματα" του) παίρνοντας ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση (αμείβεται με περίπου 900.000 ευρώ το χρόνο) και στη συνέχεια να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό με σαφώς λιγότερα λεφτά.

2) Να δοθεί εκ νέου δανεικός στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά (πέρσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ), με την Ντιναμό Μόσχας να πληρώνει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.

Όπως καταλαβαίνετε και στις δυο περιπτώσεις το καρπούζι και το μαχαίρι κρατά η Ρωσική ομάδα, που θα κληθεί να πάρει την απόφαση για το πως και αν θα χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Σίλντενφελντ.

Πριν λίγες ημέρες, πάντως, ο μάνατζερ του είχε μιλήσει στο Sport24.gr και είχε τονίσει πως ο πελάτης του περιμένει κάτι καλό από την Αγγλία. Από την στιγμή που δεν ήρθε, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ