ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απλησίαστος ο Κουεγιάρ

Απλησίαστος ο Κουεγιάρ

Πολύ δύσκολη πρέπει να θεωρείται η περίπτωση του Κάρλος Κουεγιάρ, εξίσου δύσκολη κι εκείνη του Φιλ Μπάρντσλεϊ. Διαβάστε από το Sport24.gr ποια είναι τα δεδομένα για τους δύο παίκτες που θα ήθελε να δώσει η Σάντερλαντ στους "πράσινους".

Βοήθεια από τη Σάντερλαντ έχει ζητήσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αποκτήσει παίκτη για την αμυντική του γραμμή, όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα.

Οι "μαυρόγατες" κάθε άλλο παρά αρνητικές ήταν σε αυτή την πρόταση, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα ήθελαν να παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί ο Πάολο Ντι Κάνιο προσπαθεί να κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, καθώς αισθάνεται πως δεν του κάνουν αρκετοί παίκτες. Δύο εξ αυτών είναι και οι Κάρλος Κουεγιάρ και Φιλ Μπάρντσλεϊ.

Ο Ισπανός ήταν μεταγραφή του Μάρτιν Ο'Νιλ και ο Ντι Κάνιο θα ήθελε να τον πουλήσει, ενώ με τις βαλίτσες στο χέρι είναι και ο Μπάρντσλεϊ. Η περίπτωση του δεύτερου, όμως, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει, αφού εκτός του μεγάλου του -για τα δεδομένα του τωρινού Παναθηναϊκού- κασέ ο παίκτης είναι δεξί μπακ και μπορεί κατά συνθήκη να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Κουεγιάρ είναι στόπερ και θα ήταν ιδανική λύση, αλλά το συμβόλαιό του είναι απλησίαστο. Στη Σάντερλαντ ο 31χρονος παίρνει πάνω από 1 εκατομμύριο τον χρόνο, ποσό που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να δώσει ο Παναθηναϊκός. Συν τοις άλλοις, η αγγλική ομάδα αυτή τη στιγμή ψάχνει για χρήματα, προκειμένου να κάνει 1-2 ακόμα προσθήκες και γι' αυτό δε θα ήταν εύκολο να τον δανείσει.

Τέλος, για τις φήμες περί Γουές Μπράουν, αξίζει απλώς να αναφερθεί πως ο Άγγλος έχει ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον Κουεγιάρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ