ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντεφελντ: "Δεν ασχολούμαι..."

Σίλντεφελντ: "Δεν ασχολούμαι..."
INTIME SPORTS

Αδιάφορος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να μην έχει βαθμολογική διαφορά στα πλέι οφ.

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ και τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκες.

Για την αγχωτική νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ανησύχησα λίγο μετά το 1-1 αλλά τελικά κάναμε τη δουλειά μας σωστά και πήραμε τη νίκη παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά. Ο στόχος είναι οι 3 βαθμοί σε κάθε ματς για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες» δήλωσε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα".

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ: "Μέχρι τότε είναι ένας μήνας. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Να είμαστε υγιείς και όταν έρθει η στιγμή για τη ρεβάνς να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση γιατί για μας θα είναι το πιο σημαντικό ματς όλης της χρονιάς".

Για τον Μπεργκ και τα γκολ του: "Τι να πω εγώ για τον Μάρκους; Μιλάει στο γήπεδο. Βλέπετε ότι είναι εξαιρετικός και βοηθάει την ομάδα".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λάτσιο και Τζένοα: "Δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Μέντες: "Να πετύχω στο φινάλε μου"

Ο Νταβίντ Μέντες σημείωσε ότι μέσω του Παναθηναϊκού θέλει να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο την καριέρα του.

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Δεν παίξαμε καλά αλλά είναι σημαντικό να παίρνουμε νίκες σε τέτοιους είδους ματς. Συνεχίζουμε για να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια".

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ: "Δύσκολο ματς και σκληρός αγώνας. Δεν θέλαμε να χάσουμε αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση τον επαναληπτικό".

Για την... ανάσταση της καριέρας του στον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι αναγέννηση. Είμαι σε μεγάλη ηλικία και βαδίζω στο τέλος της καριέρας μου. Είναι ευκαιρία για να κάνω ακόμη κάποια καλά πράγματα στην καριέρα μου γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, έχει καταπληκτικούς οπαδούς κι ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους»".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ