ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σίγουρος για τη θέση μου"

"Σίγουρος για τη θέση μου"
Τροντ Σόλιντ

Ο Τροντ Σόλιντ εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας

Σε ερώτηση που έγινε στον Τροντ Σόλιντ αν θεωρεί ότι η θέση του δεν είναι ασφαλής στον Ολυμπιακό, ο Νορβηγός προπονητής απάντησε κάθετα και ξεκάθαρα με ένα " όχι", ενώ για το παιχνίδι τόνισε:

" Εγινε ένα καλό παιχνίδι και σε αυτό βοήθησαν και οι δύο ομάδες με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Μου είχαν πει ότι ο Ατσαλένιος είναι καλή ομάδα και ότι θα μας δυσκολέψει. Πράγματι, αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο".

Για τους παίκτες που χρησιμοποίησε υποστήριξε: " Είχα την ευκαιρία να δω παίκτες που δεν παίζουν πολύ. Προσπάθησαν όλοι και αυτό έχει σημασία. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους κανονισμούς. Πρέπει να παίζουν 11 παίκτες".

Δηλώσεις έκανε και ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος τόνισε: " Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατσαλένιος μας έκλεισε τους διαδρόμους από τα πλάγια. Στο δεύτερο μέρος, μας βοήθησε το γρήγορο γκολ που πετύχαμε".

"Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ατσαλένιου, Παύλος Δερμιτζάκης, υποστήριξε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια ιστορική στιγμή για τον ΠΟΑ. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Σημασία έχει η προσπάθεια που κάναμε και όχι το αποτέλεσμα. Ήταν μια εμπειρία για τους παίκτες μου που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλο μου, τον Γιώργο Ανατολάκη, για τη φανέλα που μου έδωσε και που θα δώσω σε ένα παιδί που θέλει ψυχολογική στήριξη και που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ