ΙΣΠΑΝΙΑ

Σιγκάν:"Θα ήθελα να πάω στην Λιλ"

Σιγκάν:"Θα ήθελα να πάω στην Λιλ"
Σιγκάν

Ο Πασκάλ Σιγκάν αποκάλυψε ότι επιθυμεί στο τέλος την σεζόν να φύγει από την Βιγιαρεάλ και να επιστρέψει στην Γαλλία και την Λιλ

Ο 33χρονος πλέον αμυντικός της Βιγιαρεάλ Πασκάλ Σιγκάν βλέπει σαν τελευταίο σκαλοπάτι της καριέρας του την επιστροφή του στην Γαλλία και την Λιλ, καθώς ο προπονητής του στην Βιγιαρεάλ του έκανε γνωστό ότι δύσκολα θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν.
Το συμβόλαιο του μάλιστα τελειώνει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να το ανανεώσει αν ισχύσουν αυτά που άκουσε, μάλιστα πολλές ομάδες τόσο από την Ισπανία όσο και από την Γαλλία έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν.

" Ο προπονητής μου σε συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας μου έδωσε να καταλάβω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη για εμένα αν συνεχίσω εδώ, καθώς θα υπάρχουν πέντε παίκτες που θα παλέψουν για δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, έτσι από σήμερα είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση και μια προσφορά από την Γαλλίας θα ήταν το καλύτερο".

" Στο παρελθόν είχα πολλές φορές επαφή με τους ανθρώπους της Λιλ αλλά καμία φορά δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε στο οικονομικό μέρος, τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και μια πρόταση από την μεριά τους θα με ικανοποιούσε έτσι ώστε να γυρίσω πίσω στην ομάδα και στην Γαλλία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιγκάλ πέρασε επτά ολόκληρες σεζόν φορώντας την φανέλα της Λιλ προτού πάει στην Άρσεναλ, ενώ το 2006 δοκίμασε να πάει στην Ισπανία όπου παίζει μέχρι σήμερα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με την Βιγιαρεάλ.






TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ