ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σέζαρ: "Μάλλον χάσαμε το πρωτάθλημα"

Σέζαρ: "Μάλλον χάσαμε το πρωτάθλημα"
σέζαρ παγκος απογοητευση

Ο Ζούλιο Σέζαρ παραδέχτηκε στο προσωπικό του blog ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει όπως φαίνεται το πρωτάθλημα μετά το ''Χ'' με τον Αστέρα. Λεμονής: ''Να τα δώσουμε όλα στο Λονδίνο''

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εμφανίστηκε απογοητευμένος για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν την νίκη στα άλλα ματς που απομένουν αλλά και στο παιχνίδι με την Τσέλσι.
Συγκεκριμένα στο blog του ο Ζούλιο Σέζαρ αναφέρει: "Μετά από το αποτέλεσμα της Κυριακής, μάλλον χάσαμε στο πρωτάθλημα. Είναι ασυγχώρητο τέτοιο λάθος. Ο Ολυμπιακός έχει το πνεύμα του νικητή και είναι υποχρεωμένος να νικάει. Τώρα πρέπει να δώσουμε όλη την ενέργεια μας στο μεγάλο τελικό με την Τσέλσι για να πάρουμε το καλύτερο και να γυρίσουμε στην Ελλάδα να δώσουμε όλη μας την δύναμη για το πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι τελικοί.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα κερδίσει όλα τα ματς. Είναι πολύ δυσάρεστο που τραυματίστηκε ο Λούα Λούα καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την επίθεση μας. Ελπίζω τα καλύτερα για την συνέχεια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε παντού τις νίκες."





Λεμονής: "Μεγάλη προσπάθεια στο Λονδίνο"

Την πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός θα πάει για να διεκδικήσει ότι καλύτερο στο Λονδίνο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τάκης Λεμονής, κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Vodafone.

Μπορεί πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τάκης Λεμόνης, να είχε ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την Τσέλσι, (συμβουλή που οι παίκτες δεν φάνηκε να την ακολουθούν), όμως μετά την νέα γκέλα, πλέον ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τους ζητάει να ξεχάσουν τους δύο βαθμούς που πέταξαν το Σάββατο και να σκεφτούν μόνο την Τσέλσι.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες σ’ ένα τέτοιο αγώνα. Σίγουρα το έχουμε δείξει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς και ελπίζω να το δείξουμε και στον αγώνα της Τετάρτης. Μας έχει στενοχωρήσει αυτό το 1-1, αλλά όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου δεν υπάρχει χρόνος για άλλες σκέψεις εκτός από το να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Κάποιες φορές το ότι γίνονται γρήγορα αυτά τα ματς και δεν μεσολαβεί ούτε μία εβδομάδα, ίσως ν’ αποδεικνύεται και καλό.

Υπάρχουν στο μυαλό μου δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα. Θα δούμε και τη σημερινή προπόνηση και την αυριανή που είναι σημαντικές ενόψει του αγώνα, αλλά οι διαφορές δεν θα είναι πολύ μεγάλες. Είναι κάτι που μας αρέσει σίγουρα να μιλάει όλη η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό το ματς αλλά πάμε για να προσπαθήσουμε πολύ. Νομίζω, γενικά σε τέτοιες πορείες σ’ αυτές τις διοργανώσεις παίζει ρόλο και η τύχη. Είναι πάντα μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά δε νομίζω ότι αυτό θα είναι και το κυρίαρχο σημείο αυτού του παιχνιδιού",

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής.

Στολτίδης: "Με την ίδια ευρωπαϊκή φιλοσοφία"


Ο Ιεροκλής Στολτίδης, στάθηκε στην πολύ κακή εμφάνιση με τον Αστέρα, τονίζοντας πως με παρόμοια απόδοση στον Λονδίνο, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καμία ελπίδα. "Η πορεία ως τώρα έχει δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε την Ευρώπη να μιλάει για εμάς. Σίγουρα το φαβορί είναι η Τσέλσι. Έχει περισσότερες πιθανότητες. Παίζει στην έδρα της και γνωρίζουμε όλοι για τι ομάδα πρόκειται. Κι εμείς έχουμε μια αξιοσέβαστη και αξιοπρόσεκτη πορεία ως τώρα και έχουμε δείξει ότι έχουμε αρκετές ελπίδες. Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι και στα προηγούμενα ματς. Ν’ αγωνιστούμε με την ίδια ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Ποδόσφαιρο είναι...

Το πρωτάθλημα έχει αρκετά ματς ως το τέλος της χρονιάς. Από 'δω και στο εξής κάθε ματς είναι κρίσιμο. Δεν πρέπει να γίνουν στραβοπατήματα. Το μέλλον θα δείξει ποια ομάδα θα τα καταφέρει. 'Eτσι αναμένεται και έτσι πρέπει να είναι γιατί αν παίξουμε την Τετάρτη κόντρα στην Τσέλσι όπως αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχουμε καμία τύχη",

τόνισε από την πλευρά του ο "Ιέρο".

Πάντος: "Αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης"


Ο Τάσος Πάντος υπογράμμισε πως αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτά που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε ευρωπαϊκή ομάδα, τονίζοντας συγκεκριμένα: "Αν κάνει αυτά που μπορεί ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αντικειμενικά είναι ένα δύσκολο ματς. Θα παίξουμε με μια ομάδα πολύ δυνατή με σπουδαίους παίκτες και μάλιστα επί αγγλικού εδάφους. Έχουμε όμως πιθανότητες πρόκρισης και είμαστε αποφασισμένοι να τις διεκδικήσουμε.

Η ισοπαλία με τον Αστέρα δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε κι εμείς. Το πρωτάθλημα είναι ένας εντελώς διαφορετικός στόχος σε σχέση με το Champions League. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε την Τετάρτη για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι ένας μεγάλος στόχος της ομάδας.

Είναι γεγονός ότι στο Champions League δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα παρουσιάζεται δυνατή. Ευελπιστώ να κάνουμε το ίδιο και στο ματς της Τετάρτης για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. 'Oσον αφορά στις συμπτώσεις, (πριν από το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1 στο Χαριλάου με τον Άρη) όλοι όσοι είμαστε σ’ αυτό το χώρο τα πιστεύουμε αυτά. Δε νομίζω όμως ότι στο ματς με τον Αστέρα είχαμε στο μυαλό μας την Τσέλσι. Απλά κάναμε ένα κακό παιχνίδι και δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε".







Κοβάσεβιτς: "Να παίξει καλά η ομάδα και ας μην σκοράρω"

Το ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βάζει την ομάδα πάνω απ' όλα έχει αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο, όμως φαίνεται και από την απάντηση του σε ερώτηση αν θέλει να σκοράρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ". "Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Δεν ξέρω αν θα κάνω εγώ αυτό το… μαγικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξει καλά η ομάδα και να κερδίσει. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το ματς του Σαββάτου γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός και έχουμε την υποχρέωση να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ όμως, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για σκέψη.

Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την Τσέλσι όπου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε. Μπορούμε να περάσουμε γιατί όχι; Για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να βάλουμε ένα γκολ. Να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Να μη μείνουμε πίσω και να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Να κυνηγήσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται",

υπογράμμισε ο Νταρκογκόλ.

Γκαλέτι: "Θα έδινα το χτυπημένο πόδι για να έπαιζα..."


Όσο για τον Γκαλέτι που δεν θα αγωνιστεί, δήλωσε: "Χρειάζεται τύχη αλλά όλα βοηθάνε. 'Oλα παίζουν το ρόλο τους. Ξέρω ότι θα παίξουμε σ' ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. 'Eχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου ότι θα πάνε εκεί να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν. Για το κακό μας πρόσωπο στην Ελλάδα κυρίως είναι ο αντίπαλος.

Στο πρωτάθλημα οι ομάδες κλείνονται πολύ και δε μας αφήνουν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δίνουν τα πάντα για την ισοπαλία. Ελπίζω στο Champions League να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε αρχίσει. Σε τρεις διοργανώσεις παίρνουμε μέρος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν σημαντικά ματς μπροστά μας. Έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε και στις τρεις. Θα έδινα το χτυπημένο πόδι μου".





Νικοπολίδης: "Όνειρο...η πρόκριση"


Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα "Sunday Mirror" που δημοσιεύθηκαν την Κυριακή, ο Αντώνης Νικοπολίδης για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", δηλώνοντας: "Η ψυχολογία της Τσέλσι πρέπει να έχει επηρεαστεί μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ. Η ήττα από την Τότεναμ θα τους βάλει σε ακόμη μεγαλύτερη πίεση. Περνώντας η ώρα και εφόσον το αποτέλεσμα παραμένει στο 0-0 η πίεση θ' ανεβαίνει ακόμη περισσότερο κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Το να φτάσουμε στην προημιτελική φάση του Champions League θ' αποτελέσει για μας ένα πραγματικό όνειρο. Δεν ανησυχώ για το αν η Τσέλσι θα παίξει επιθετικά. Οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά εμείς στο πρόσφατο παρελθόν παίξαμε και αντιμετωπίσαμε εξίσου καλά μεγάλους σκόρερ".





Ατομικό Πάντος, Στολτίδης, Μενδρινός



Με τον Πάντο, λόγω ενός σπασμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, τον Στολτίδη λόγω αιματώματος στο αριστερό ισχίο και τον Μενδρινό λόγω συμπτώματας ίωσης να ακολουθούν πρόγραμμα ατομική προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων για τον μεγάλο αγώνα με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν σήμερα Δευτέρα, στις 13:00 με τον Βασίλη Τοροσίδη να προπονείται Κανονικά με την ομάδα,ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Γκαλέτι έκανε θεραπεία.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τους "μπλε" στο Λονδίνο και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Χ. Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινός, Λεονάρντο, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς,Μήτρογλου, Μπελούτσι και Σίσιτς.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ