APERTURA

"Σεξ με ανοικτό παράθυρο η Μπόκα"

Boca Juniors' coach Claudio Borghi is seen during an Argentine soccer league match against River Plate in Buenos Aires, Argentina Tuesday Nov. 16, 2010. Boca Juniors lost 0-1. (AP Photo/Jorge Araujo)
Boca Juniors' coach Claudio Borghi is seen during an Argentine soccer league match against River Plate in Buenos Aires, Argentina Tuesday Nov. 16, 2010. Boca Juniors lost 0-1. (AP Photo/Jorge Araujo) AP

Όπως αναμενόταν, μία μέρα μετά την ήττα από την Ρίβερ Πλέιτ ο Κλαούντιο Μπόργκι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Κλαούντιο Μπόργκι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς μία μέρα μετά την ήττα από την Ρίβερ Πλέιτ στο "Superclásico" παραιτήθηκε.

Χαιρέτησε τους παίκτες, αλλά και μέσω συνέντευξης τύπου όλους τους φιλάθλους και τους ανθρώπους των "Xeinezes", ενώ η ατάκα που ξεχώρισε ήταν αυτήν στην οποία ανέφερε πως η Μπόκα είναι σαν να κάνεις σεξ με ανοικτό παράθυρο.

"Θα μπορούσα να μείνω, αλλά εκτίμησα πως αυτό δεν είναι σωστό, καθώς δεν είχαμε καμία βελτίωση. Η μεγαλύτερη αποτυχία είναι πως δεν είχαμε ταυτότητα".

"Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Είναι ομαδικό παιχνίδι και όταν δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα, κάτι πρέπει να αλλάξει", τόνισε μεταξύ άλλων.

Έπειτα από μια ερώτηση, απάντησε στον δημοσιογράφο: "Αυτό που κάνατε εσείς είναι δύσκολο κάποιες φορές. Όμως, η Μπόκα είναι σαν να κάνεις σεξ με ανοικτό παράθυρο, δεν υπήρχαν στεγανά, δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα".

TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ