CHAMPIONS LEAGUE

"Σεβασμός στον Ολυμπιακό"

"Σεβασμός στον Ολυμπιακό"
Λατσιο πανηγυρικο

H αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάτσιο την ερχόμενη Τετάρτη θα κρίνει πολλά για τους "ερυθρόλευκους"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν την συμπαράσταση περίπου 8.000 οπαδών τους που θα βρίσκονται στο πλευρό τους στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λάτσιο θέλει να πάρει το πλεονέκτημα απέναντι στους "ερυθρόλευκους" στην διεκδίκηση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση και να βάλει τέλος στην πορεία του Ολυμπιακού προς την ευρωπαϊκή διάκριση.

Τρεις παίκτες της Λάτσιο οι Λουτσιάνο Τζάουρι, Γουιλέλμο Στεντάρτο και Ίγκλι Τάρε σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα το "Goal" δήλωσαν ότι δεν φοβούνται αλλά σέβονται τον Ολυμπιακό και θα κάνουν ότι απαιτείται για να πάρουν τη νίκη.

Τζάουρι: " To ματς με τον Ολυμπιακό θα κρίνει τα πάντα και εμείς θα τα δώσουμε όλα εκείνο το βράδυ. Έχουμε δείξει ότι σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Παίζει οργανωμένα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει πάρει θετικά αποτελέσματα με την αξία του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον φοβόμαστε".

Τάρε: " Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Στην Ευρώπη έχουμε πάει καλύτερα από το πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ποιος είναι και μπορεί ακόμα καλύτερα απ' όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Διαθέτει δυνατό ρόστερ, με παίκτες ικανότατους όπως οι Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς και Γκαλέτι".

Στεντάρτο: " H Λάτσιο δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση πρόκριση και αυτό είναι σίγουρο. Αν λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, θα κάνουμε ότι απαιτείται για να τα καταφέρουμε. Ο αντίπαλος μας είναι μία συγκεντρωμένη, σοβαρή ομάδα που όταν παίζει μεθοδικά μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά".









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ