SERIE A

Serie A: Τρίποντο ελπίδας για Λάτσιο στο ντεμπούτο του Προτό

Lazio's Ciro Immobile reacts after the Italian Cup, second leg semifinal soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, April 24, 2019. Lazio won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Lazio's Ciro Immobile reacts after the Italian Cup, second leg semifinal soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, April 24, 2019. Lazio won 1-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με τον Σίλβιο Προτό να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Serie A υπερασπιζόμενος την εστία της, η Λάτσιο νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Κάλιαρι και εξακολουθεί να ελπίζει σε έξοδο στο Europa League.

Την περασμένη εβδομάδα η Λάτσιο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Αταλάντα που ουσιαστικά την άφησε έξω από το κόλπο της πρώτης 4άδας της βαθμολογίας, όμως το όνειρο της Ευρώπης εξακολουθεί να παραμένει για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Και αυτό γιατί πέρασε νικηφόρα από την Σαρδηνία το απόγευμα του Σαββάτου επιικρατώντας 2-1 της Κάλιαρι, με τους Λουίς Αλμπέρτο και Κορέα να σκοράρουν για τους πρωτευουσιάνους και να τους φέρνουν μία ανάσα από την 6η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και η παρουσία του Σίλβιο Προτό κάτω από την εστά των "λατσιάλι" (τραυματίας ο βασικός πορτιέρε Στρακόσα), με τον πρώην κίπερ του Ολυμπιακού να κάνει έτσι το ντεμπούτο του στην Serie A μετά από τέσσερις παρουσίες σε ματς του φετινού Europa League.

"Eίμαι πολύ υπερήφανος για την οικογένειά μου, επειδή ήρθα στην Ιταλία για να παίξω, ενώ οι πρόγονοί μου ήρθαν εδώ για δουλειά. Στην ηλικία των 36 ετών που είμαι, αποδεικνύω πως δεν είναι ποτέ αργά για να κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα.

Είναι επίσης ιδιαίτερη στιγμή για την Λάτσιο αφού την Τετάρτη έχουμε το σημαντικότερο ματς της σεζόν, τον τελικό του Coppa Italia απέναντι στην Αταλάντα", δήλωσε ενόψει της παρθενικής του παρουσίας σε αγωνα της Serie A ο Προτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 36ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 11 Μαΐου

Αταλάντα - Τζένοα 2-1(46' Μούσα Μπάροου, 53' Καστάν / 89' Πάντεφ)

Κάλιαρι - Λάτσιο 1-2 (91' Παβολέτι / 31' Λουίς Αλμπέρτο, 53' Κορέα)

Φιορεντίνα - Μίλαν (21:30)

Κυριακή 12 Μαΐου

Τορίνο - Σασουόλο (13:30)

Φροζινόνε - Ουντινέζε (16:00)

Σαμπντόρια - Έμπολι

ΣΠΑΛ - Νάπολι (19:00)

Ρόμα - Γιουβέντους (21:30)

Δευτέρα 13 Μαΐου

Μπολόνια - Πάρμα (20:00)

Ίντερ - Κιέβο (22:00)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ