SERIE A

Serie A: Αγγίζει το όνειρο του Champions League η Αταλάντα!

Atalanta's Timothy Castagne celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Atalanta's Timothy Castagne celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Αταλάντα επιβλήθηκε 2-1 της Τζένοα για την 36η αγωνιστική της Serie A και πλησιάζει ακόμα πιο πολύ το θαύμα της συμμετοχής στο Champions League μέσω της κατάληψης της 4ης θεσης.

Τι και αν δεν έπαιζε στη φυσική της έδρα (άρχισαν οι εργασίες ανακατασκευής στο"Ατλέτι Ατζούρι Ντ'Ιτάλια" ώστε να μπει στο νέο της ποδοσφαιρικό σπίτι το 2021) και αγωνίστηκε στο γειτονικό "Mapei Stadium" απέναντι στην Τζένοα;

Η Αταλάντα έχει πάρει φόρα και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την πορεία της προς τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, με την ομάδα του Γκασπερίνι να σημειώνει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 2-1 των "ροσομπλού".

Ο Μούσα Μπάροου άνοιξε το σκορ για τους "μπεργκαμάσκι" στο 46' με πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Καστάν έκανε το 2-0 με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 53', με την Τζένοα από την πλευρά της να καταφέρνει απλά να μειώσει σε 2-1 στο 89'.

Πλέον, με το αποτέλεσμα αυτό η Αταλάντα είναι κοντά στο να κάνει το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League πραγματικότητα αφού έχει 65 πόντους και είναι στο +6 (με ματς παραπάνω) από της Μίλαν και Ρόμα που την καταδιώκουν για να της "κλέψουν" την 4η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 36ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 11 Μαΐου

Αταλάντα - Τζένοα 2-1 (46' Μούσα Μπάροου, 53' Καστάν / 89' Πάντεφ)

Κάλιαρι - Λάτσιο (19:00)

Φιορεντίνα - Μίλαν (21:30)

Κυριακή 12 Μαΐου

Τορίνο - Σασουόλο (13:30)

Φροζινόνε - Ουντινέζε (16:00)

Σαμπντόρια - Έμπολι

ΣΠΑΛ - Νάπολι (19:00)

Ρόμα - Γιουβέντους (21:30)

Δευτέρα 13 Μαΐου

Μπολόνια - Πάρμα (20:00)

Ίντερ - Κιέβο (22:00)

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ