SERIE A

Serie A: Η βαθμολογία μετά από τη νίκη της Νάπολι και τις γκέλες των Μίλαν και Ίντερ

Serie A: Η βαθμολογία μετά από τη νίκη της Νάπολι και τις γκέλες των Μίλαν και Ίντερ
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Serie A μετά από την εκτός έδρας νίκη της Νάπολι επί της Λέτσε και τις απώλειες βαθμών που είχαν οι Ίντερ και Μίλαν απέναντι σε Σαλερνιτάνα και Έμπολι αντίστοιχα.

Η 29η αγωνιστική της Serie A βρήκε τις Ίντερ, Νάπολι και Μίλαν να σέρνουν το χορό το βράδυ της Παρασκευής (7/4), από τη στιγμή που την ερχόμενη εβδομάδα παίζουν όλες στα προημιτελικά του Champions League: με την Μπενφίκα οι νερατζούρι, μεταξύ τους οι παρτενοπέι με τους ροσονέρι.

Από τις τρεις αυτές ομάδες, μόνο η Νάπολι ήταν εκείνη που χαμογέλασε, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να επικρατεί με 2-1 εκτός έδρας της Λέτσε και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το σκουντέτο, αυξάνοντας τη διαφορά της από την 2η Λάτσιο στους 19 βαθμούς.

Στον αντίποδα, η Ίντερ προηγήθηκε στο Σαλέρνο αλλά δέχτηκε γκολ-μαχαιριά στο 90' από τον Καντρέβα και άφησε δύο βαθμούς ενώ άλλους τόσους πέταξε και η Μίλαν, με την ομάδα του Πιόλι να κολλάει στο 0-0 με την Έμπολι και να χάνει και εκείνη πολύτιμο έδαφος στη μάχη της εξόδου στο νέο Champions League μέσω του πρωταθλήματος.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΙΝΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ