ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ράμος: Οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Ισπανό αμυντικό

Ο Σέρχιο Ράμος πανγηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης
Ο Σέρχιο Ράμος πανγηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης @ 2021 BERNAT ARMANGUE / ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη αναζητείται η νέα ομάδα του 35χρονου αμυντικού. Τρεις είναι υποψήφιοι μνηστήρες για τον εμβληματικό αρχηγό της βασίλισσας και μια τέταρτη φαίνεται πως έχει ήδη απορριφθεί.

Έπειτα από 16 χρόνια μυθικής καριέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου κατέκτησε τα πάντα, ο Σέρχιο Ράμος θα αποτελέσει παρελθόν και θα αναζητήσει το επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής διαδρομής του.

Ο 35χρονος κατέκτησε 4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Σε αυτές τις 16 σεζόν είχε συνολικά 671 συμμετοχές και 101 γκολ.

Η "AS" φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Η πρώτη φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία θα ήθελε έναν στόπερ της δικής του κλάσης και εμπειρίας για να θωρακιστεί περαιτέρω η οπισθοφυλακή. Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης τον θέλει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει την υπογραφή του. Μάλιστα, θυμίζουμε ότι πριν έξι χρόνια έφτασαν κοντά σε συμφωνία, αλλά ο Ράμος επέλεξε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρίτη επιλογή η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα ζητά έναν έμπειρο αμυντικό, ο οποίος να κάνει την διαφορά και ο Ισπανός καλύπτει πλήρως τα "θέλω". Όσο για την Σεβίλλη, επίσης θα τον ήθελε πίσω, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει "ζεστός" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όσο για τις ετήσιες αποδοχές του, φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ και οι παραπάνω ομάδες έχουν τα χρήματα για να καλύψουν ένα τέτοιο συμβόλαιο. Προβλέπεται μάχη λοιπόν για τον Ράμος, ο οποίος αποφάσισε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για κάτι διαφορετικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ