ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Και επίσημα τέλος ο Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γρανάδα για τη La Liga.
Ο Σέρχιο Ράμος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γρανάδα © 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Ράμος αποχωρεί οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους Ισπανούς να το ανακοινώνουν επίσημα και να διοργανώνουν την Πέμπτη (17/6) αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του 35χρονου στόπερ.

Ήταν γνωστό πάνω-κάτω τις τελευταίες μέρες πως η καριέρα του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ είχε φτάσει στο τέλος της μετά από 16 χρόνια καθώς είχε αποκτηθεί το 2005 από τη "βασίλισσα".

Ο 35χρονος διεθνής στόπερ αυτά τα χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ομάδα του, όχι μία αλλά δύο και τρεις φορές καθώς συνολικά στην καριέρα του κατέκτησε 4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Σε αυτές τις 16 σεζόν είχε συνολικά 671 συμμετοχές και 101 γκολ.

Η Ρεάλ έκανε γνωστό και επίσημα την Τετάρτη (16/6) το βράδυ πως την Πέμπτη (17/6) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου όπου οι Ισπανοί θα αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό τους με τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ να βρίσκεται σε αυτή. Πριν την έναρξη της ο Ράμος θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου για να δώσει συνέντευξη Τύπου.

Μένει να δούμε πλέον που θα συνεχίσει την καριέρα του και αν θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή τη Μάντσεστερ Σίτι που είχαν δείξει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ