ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σέρχιο Ράμος: "Μακάρι ο Μέσι να πάρει τη Χρυσή μπάλα"

Σέρχιο Ράμος: "Μακάρι ο Μέσι να πάρει τη Χρυσή μπάλα"
PRINT SCREEN

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι ευχόμενος να κατακτήσει τη Χρυσή μπάλα.

Ο Σέρχιο Ράμος πάτησε το χορτάρι για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Σεντ Ετιέν και όπως ήταν φυσιολογικό μετά το ματς ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα που έψαξαν οι δημοσιογράφοι.

Ο Ισπανός μίλησε μεταξύ άλλων στο "ESPN" στο οποίο κλήθηκε να σχολιάσει τη συνύπαρξή του με τον Μέσι. Οι δυο τους είναι πλέον συμπαίκτες και ο Ράμος ευχήθηκε να πάρει τη "Χρυσή μπάλα".

Πάντως έσπευσε να διευκρινίσει την... ευχή του πριν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. "Ο Μέσι είναι καθοριστικός και μοναδικός παίκτης. Είναι προνόμιο να τον έχω στην ομάδα. Όλοι θα παίξουμε τον ρόλο μας στο να κάνουμε την Παρί μεγαλύτερη και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε.

Γνωριζόμαστε πολύ καιρό ως αντίπαλοι. Είναι χαρά να τον έχεις στην ομάδα σου. Για μένα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος. Είναι καλό που τον έχουμε στην ομάδα μας.

Υπερασπίζομαι πάντα αυτούς που έχω στην ομάδα μου, οπότε του εύχομαι ό,τι καλύτερο για να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ