LIGUE 1

Σεντ Ετιέν - Μονακό 1-4: Επεισοδιακή νίκη με διακοπή μιας ώρας λόγω φωτοβολίδων

Σεντ Ετιέν - Μονακό 1-4: Επεισοδιακή νίκη με διακοπή μιας ώρας λόγω φωτοβολίδων
TWITTER

Η Μονακό πήρε μια νίκη που τη βάζει σε τροχιά Champions League στην έδρα της Σεντ Ετιέν, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεκόπη για πάνω από μία ώρα λόγω φωτοβολίδων από τους οργανωμένους των γηπεδούχων.

Η Μονακό ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 4-1 της Σεντ Ετιέν στο "Ζοφρουά Γκισάρ" για την 34η αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από όσα έγιναν έξω από το χορτάρι.

Στο 2ο ημίχρονο χωρίς κάποια (έστω και τυπική) αφορμή, οι οργανωμένοι των γηπεδούχων από το πέταλο κορύφωσαν το... σόου με φωτοβολίδες που έδιναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 67ο λεπτό ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και οι οργανωμένοι πέταξαν αρκετές εξ αυτών στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και για περίπου 70 λεπτά οι φίλοι της Σεντ Ετιέν έστησαν πάρτι στις κερκίδες (οι Green Arrow γιόρταζαν παράλληλα τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους).

Εν τέλει, από τη στιγμή που δεν υπήρχε εισβολή, αποφασίστηκε ο αγώνας να συνεχιστεί. Ο Μίρον Μπόαντου πρόσθεσε το δικό του στα γκολ των Γουισάμ Μπεν Γεντέρ, Κέβιν Φόλαντ και το αυτογκόλ του Τιμοτέ Κολοτζιεϊτσάκ που είχαν προηγηθεί (είχε μειώσει ο Γουαχμπί Καζρί με πέναλτι) και η Μονακό πήρε τη νίκη που τη φέρνει σε τροχιά Champions League, αφήνοντας τους "στεφανουά" κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ