ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Αγκρά

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Αγκρά

Δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του 21χρνου Αγκρά.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στο εξωτερικό την αναζήτηση μεσοεπιθετικών και το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Πορτογάλου, Σαλβαδόρ Άγκρα, που ανήκει στη Μπέτις και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Σιένα.

Ο ιταλικός σύλλογος τον απέκτησε τον Ιανουάριο και στο τέλος της σεζόν ο 21χρονος Ίβηρας επιστρέφει στη Μπέτις, με τον σύλλογο της Σεβίλλης να θέλει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Άγκρα ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί τον συγκεκριμένο παίκτη.

Η δεύτερη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Άγκρα είναι η Βερόνα που εξασφάλισε την άνοδο της στη Serie A και παρακολουθούσε τον παίκτη στο β' μισό του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σιένα.

Ο Άγκρα είναι κυρίως δεξί εξτρέμ, ωστόσο έχει την δυνατότητα ν' αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και πίσω από τον επιθετικό, ενώ το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας λήγει το καλοκαίρι του '15.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ