ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: "Βροχή" τα μπαλάκια τένις από τους οπαδούς ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Παίκτες της Σέλτικ μαζεύουν τα μπαλάκια τένις που πέταξαν μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του ματς με την Νταντί
Παίκτες της Σέλτικ μαζεύουν τα μπαλάκια τένις που πέταξαν μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του ματς με την Νταντί PRINT SCREEN TWITTER: SKY SPORTS SCOTLAND

Εκατοντάδες μπαλάκια τένις έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Σέλτικ, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη και την Νταντί. Οι οπαδοί θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για ενδεχόμενη πρόσληψη πρώην αστυφύλακα στην ασφάλεια της ομάδας.

Η σέντρα στο Νταντί - Σέλτικ καθυστέρησε λόγω ενός απρόοπτου περιστατικού που έλαβε χώρα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας του Γιώργου Γιακουμάκη θέλησαν να διαμαρτυρηθούν προς τη διοίκηση, πετώντας μαζικά μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας αφορά την ενδεχόμενη πρόσληψη ενός πρώην στελέχους της αστυνομίας σε πόστο υπεύθυνου ασφαλείας στον σκωτσέζικο σύλλογο. Πρόκειται για τον Μπέρναρντ Χίγκινς, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιβολή ενός νόμου για την ποινικοποίηση συμπεριφορών οπαδών.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ