ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Θέλει προπονητή τον Μαρέσκα τη νέα σεζόν

Ο Έντσο Μαρέσκα
Ο Έντσο Μαρέσκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Έντσο Μαρέσκα είναι ο πρώτος στόχος της Σέλτικ για την τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει ως προπονητής στην U23 της Μάντσεστερ Σίτι.

Η χρονιά δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τη Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα, καθώς έμεινε από νωρίς πίσω στο πρωτάθλημα, με συνέπεια η Ρέιντζερς να κατακτήσει τον τίτλο ύστερα από 10 χρόνια και μάλιστα με τεράστια διαφορά.

Ο Νιλ Λένον απολύθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου και πλέον οι διοικούντες την σκοτσέζικη ομάδα αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ο πρώτος στόχος είναι ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στη U23 της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, με σημαντική καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία, ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των "πολιτών" και σε 21 αγώνες μετράει 13 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Αυτή είναι η πρώτη προπονητική εμπειρία, καθώς ο 41χρονος τεχνικός, κατά το παρελθόν, εκτέλεσε χρέη βοηθού σε Άσκολι, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ