ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπάρκας: Ομάδες από Τουρκία τσεκάρουν τον Έλληνα κίπερ σύμφωνα με τους Σκωτσέζους

Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της Σέλτικ και δημοσίευμα στη Σκωτία αναφέρει ότι ομάδες από Τουρκία εξετάζουν την περίπτωσή του, δίχως όμως να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση προς τους Κέλτες.

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Σκωτία, με αποτέλεσμα να έχει μια μέτρια παρουσία στη Σέλτικ, στα δύο χρόνια παρουσίας του στους Κέλτες.

Ο νυν τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου τού έδωσε μια ευκαιρία να παλέψει για τη θέση του, ωστόσο γρήγορα έπεσε στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων, με αποτέλεσμα να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.

Η σκωτσέζικη ιστοσελίδα "scotzine" αναφέρει ότι για τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Σέλτικ, ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Τουρκίας, δίχως να έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση μέχρι στιγμής.

Το όνομα του Μπάρκα δεν συνδέεται για πρώτη φορά με τους γείτονες. Άλλωστε οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν πέραση σε συλλόγους της Τουρκίας, λόγω της εξαιρετικής πορείας που έχουν οι περισσότεροι εξ αυτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπάρκας έχει φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ συνολικά 24 φορές, έχοντας δεχθεί 23 γκολ, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του στα 11 από τα 24 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ