ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλέτι για τους σεισμόπληκτους και τους ηρωικούς διασώστες

Σεισμός στην Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλέτι για τους σεισμόπληκτους και τους ηρωικούς διασώστες
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο τεράστιος σεισμός στην Τουρκία και στην Τουρκία έχει συγκλονίσει την ανθρωπότητα και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα συμπαράστασης, μέσα από video που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι μία από τις πιο άσχημες που βιώνει η ανθρωπότητα εδώ και καιρό, με τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία να αφήνει πίσω του όχι μόνο συντρίμμια αλλά και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπινες απώλειες.

Οι εικόνες που φτάνουν στους δέκτες μας είναι σοκαριστικές και ο αθλητισμός δείχνει τη δυναμική του, με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο να προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν άτομα που έχουν ανάγκη.

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/02) ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλησε και εκείνος να στείλει το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται, με τον προπονητή της Νάπολι να ανεβάζει video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και με φόντο μία αφίσα του Ντιέγκο Μαραντόνα να λέει τα εξής:

"Ο τρομερός σεισμός που χτύπησε την Τουρκία και την Συρία ταρακούνησε τις ψυχές όλων μας. Θα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε δίπλα στους λαούς που υποφέρουν εξαιτίας αυτού του δραματικού γεγονότος και σε όλους τους ήρωες που έτρεξαν να τους βοηθήσουν".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ