ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Χάουι: "Ανησυχούμε για τον Ατσού, οι σκέψεις μας είναι σε εκείνον και τους δικούς του"

Χάουι: "Ανησυχούμε για τον Ατσού, οι σκέψεις μας είναι σε εκείνον και τους δικούς του"
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος μετά από τον σεισμό που ισοπέδωσε την Τουρκία και την Συρία και ο άλλοτε προπονητής του στην Μπόρνμουθ και νυν της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον Γκανέζο παίκτη.

Ο τεράστιος σεισμός που χτύπησε την Τουρκία και την Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε πίσω του δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και πάρα πολλούς αγνοούμενους, με έναν εξ αυτών να είναι ο άλλοτε παίκτης των Νιούκαστλ και Τσέλσι, Κριστιάν Ατσού.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ήταν στον 9ο όροφο πολυκατοικίας όταν εκείνη κατέρρευσε, με τις πρώτες πληροφορίες που τον ήθελαν να εντοπίζεται από σωστικά συνεργεία και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο να διαψεύδονται σχετικά γρήγορα και τον 31χρονο Γκανέζο ποδοσφαιριστή να εξακολουθεί να είναι στη μακρά λίστα των αγνοουμένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι πραγματικά ανησυχητικό. Απόλαυσα πραγματικά τη συνεργασία με τον Κριστιάν, είναι ένα σπουδαίο παιδί και ένας σπουδαίος παίκτης. Οι σκέψεις μας είναι σε εκείνον και στην οικογένειά του", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, που τον είχε ως παίκτη στην Μπόρνμουθ λίγα χρόνια νωρίτερα.

"Ελπίζουμε σε κάποια καλά νέα, ελπίζουμε πως είναι καλά. Ανησυχούμε πραγματικά για εκείνον και την κατάσταση της υγείας του.

Είναι δύσκολο γιατί βγαίνουν αντικρουόμενες πληροφορίες αναφορικά με το πώς είναι, οπότε είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει η οικογένειά του.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, του ευχόμαστε να είναι καλά και η περιπέτειά του να έχει θετική κατάληξη", πρόσθεσε ο Χάουι.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ