ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος, τα γύρισε ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ

Ο Κριστιάν Ατσού
Ο Κριστιάν Ατσού MI NEWS/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ άλλαξε τα όσα είχε πει μία ημέρα νωρίτερα σχετικά με τον Κριστιάν Ατσού, ο οποίος τελικά παραμένει αγνοούμενος.

Ο Κριστιάν Ατσού παραμένει αγνοούμενος κάτω από συντρίμμια, έπειτα από καταστροφικό σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία, παρά τις πληροφορίες περί διάσωσής του.

Ο αντιπρόεδρος της Χατάισπορ, Μουσταφά Εζάτ, είχε ενημερώσει τα ΜΜΕ ότι ο 31χρονος Γκανέζος είχε βρεθεί και διακομιστεί σε νοσοκομείο, όμως μία ημέρα αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε λανθασμένη πληροφόρηση.

"Έλαβα ενημέρωση ότι ο Κριστιάν Ατσού διασώθηκε από τα χαλάσματα, αλλά δεν ήταν σωστή. Μετέφερα την ίδια πληροφορία στον Τύπο, αλλά αυτήν τη στιγμή, η πληροφόρηση που έλαβα είναι ότι ο Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια", δήλωσε ο Εζάτ.

"Σας παρακαλώ, μη γράφεται ότι διασώθηκε χωρίς να είστε σίγουροι ότι διασώθηκε. Ο κόσμος έχει οικογένειες, ελπίδες, το πένθος και ο πόνος αυξάνεται. Δεν υπάρχουν νέα για τον Ατσού και τον Σαβούτ ακόμη. Δεν θα τα μοιραζόμουν, αν πχ. βρίσκονταν στο νοσοκομείο; Θα τα μοιραζόμουν με το που τα μάθαινα. Βιώνουμε δύσκολες στιγμές. Ο κόσμος εργάζεται μέρα - νύχτα. Ελπίζω αμφότεροι να σωθούν. Όλη ηομάδα βρήκε καταφύγιο με τις οικογένειές τους. Όταν έρχονται πληροφορίες, θα τις μοιράζομαι", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Βολκάν Ντεμιρέλ.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ