ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ατσού ακύρωσε πτήση λίγες ώρες πριν από τον σεισμό εξαιτίας ενός γκολ

Σεισμός στην Τουρκία: Ο Ατσού ακύρωσε πτήση λίγες ώρες πριν από τον σεισμό εξαιτίας ενός γκολ
PRINT SCREEN / YOUTUBE

Ο Κριστιάν Ατσού είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να φύγει από την Τουρκία πριν από τον σεισμό, όμως μετά τη νίκη της Χατάισπορ και το γκολ που σημείωσε το προηγούμενο βράδυ στις 5 Φεβρουαρίου τα ακύρωσε.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Κριστιάν Ατσού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2), όταν κι ο καταστροφικός σεισμός έπληξε Τουρκία και Συρία, σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.

Καθώς οι μέρες περνούν, οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο Γκανέζος εξτρέμ σβήνουν, ενώ την ίδια στιγμή μία νέα πληροφορία έρχεται να σοκάρει.

Όπως αποκάλυψε στο Radyospor ο διοικητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, ο 31χρονος είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια στις 23:00 στις 5 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από τον σεισμό.

Ωστόσο, μετά τη νίκη της ομάδας με την Κασίμπασα χάρη στο δικό του γκολ στο 90+7' το μετάνιωσε, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την πτήση.

"Δεν έπαιξε εναντίον της Γκαζιαντέπ, αλλά σημείωσε το νικητήριο γκολ την τελευταία στιγμή στον αγώνα με την Κασίμπασα. Στην πραγματικότητα, πήγαινε στο εξωτερικό για να επισκεφτεί την οικογένειά του. Αλλά όταν έπαιξε καλά και σκόραρε, ακύρωσε το εισιτήριό του. Ο σεισμός έγινε στις 04:00 και η πτήση του ήταν στις 23:00. Ακύρωσε το εισιτήριο. Απόλυτη τραγωδία".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ