ΠΑΟΚ

Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Εντίνιο

Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Εντίνιο
Εντίνιο

Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Εντίνιο την Πέμπτη το μεσημέρι. Σορλέν δίπλα από τον Γκαρσία στην προπόνηση

Την κατάσταση της υγείας του Εντίνιο θέλουν να διαπιστώσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός της ομάδας θα υποβληθεί το μεσημέρι της Πέμπτης σε υπέρηχο, έτσι ώστε να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης του και πιο συγκεκριμένα των ενοχλήσεών του στον οπίσθιο μοιραίο.
Τα αποτελέσματα θα βγουν αργότερα το απόγευμα, με τον Σάντος να τα αναμένει για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει όπως και επιθυμεί για την Σαββατιάτικη εκτός έδρας η δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός στην σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής δοκίμασε στο οικογενειακό διπλό τον Σορλέν δίπλα από τον Πάμπλο Γκαρσία στον χώρο του κέντρου στα αμυντικά χαφ.

Μία κίνηση που έχει να κάνει με την τιμωρία του Βίκτορ Βιτόλο που μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα η σημερινή προπόνηση του Σάντος περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Βιτόλο να ακλούθησε πρόγραμμα συντήρησης στο γυμναστήριο, τον Τσιρίλο ατομικό στο γήπεδο και ο Φιλομένο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης εξάλλου θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο ενώ η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας κεκλεισμένων των θυρών. Ακολούθως θα υπάρξει αναχώρηση της αποστολής για τα Γιάννενα και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ (13/02, 19:00).

Τέλος στην Θεσσαλονίκη και με μία μέρα καθυστέρηση βρίσκεται και πάλι από το μεσημέρι η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλείς τους κ.κ. Ποικιλίδη και Μυλιωρίδη όπου βρέθηκε από την περασμένη Παρασκευή στην Γερμανία και είχε επαφές με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ