ΠΑΟΚ

Βιτόλο:"Ανόητη η κάρτα που πήρα"

Βιτόλο:"Ανόητη η κάρτα που πήρα"
Βιτόλο

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την αποβολή του στο ματς με τον Ηρακλή


Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Βιτόλο είπε στον sport103 FM : " Αυτό που θέλω είναι να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές οι δύο εβδομάδες για να μπορώ να δουλέψω όπως πρέπει και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για την αίσθηση που του έχει δημιουργηθεί τόνισε: " Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα επειδή έπρεπε να βλέπω το δεύτερο ημίχρονο από την φισούνα ή τα αποδυτήρια. Να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου έχοντας μείνει με 10 παίκτες και θα έπρεπε να κάνει διπλάσια δουλειά από αυτή που έπρεπε. Και αισθάνομαι και άσχημα που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου τις επόμενες δύο εβδομάδες".

Για την αντίδραση του που οδήγησε στην δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του σχολίασε: " Υπήρχε ένταση από το παιχνίδι με το μυαλό μου να ήταν στο να κάνω σωστά την δουλειά μου. Φεύγει η μπάλα και προσπάθησα να κόψω την μπάλα με το κεφάλι μου και η αντίδρασή μου ήταν αυθόρμητη. Βγήκε από το σώμα μου. Το ήξερα ότι είχα ήδη κίτρινη κάρτα αλλά ήταν ενστικτώδης η κίνηση μου. Βγήκε χωρίς να το ήθελα. Σίγουρα αν και είχα κίτρινη κάρτα δεν μπορώ να αφήσω τα όπλα μου και θέλω παρόλα αυτά να συνεχίζω να βοηθάω την ομάδα μου κάνοντας αυτό που πρέπει. Δυστυχώς έγινε και δεν μπορώ να το αλλάξω".

Για το ότι η χθεσινή απώλεια της νίκης δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας σημείωσε:

" Ξέρω πως αισθάνεται ο κόσμος και εγώ το ίδιο αισθάνομαι για αυτό που έγινε. Θα είναι δύσκολες τόσο για αυτούς όσο και για μένα. Θα είναι διπλάσια δύσκολα. Εγώ στεναχωρήθηκα περισσότερο και από τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Αισθάνομαι άσχημα όχι για το χέρι που έκανα αλλά για το ότι άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες και το παιχνίδι εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ήταν μία αντίδραση αυθόρμητη που από την πλευρά μου δεν μπορούσα να την κοντρολάρω. Το ποδόσφαιρο εξάλλου είναι ένα άθλημα όπου κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει".

Για το αν μίλησε μετά την αποβολή του με τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του δήλωσε: " Ξέρουν τι ποδοσφαιριστής και τι άνθρωπος είμαι γι΄ αυτό και δεν συζητήσαμε για αυτό που είχε γίνει. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να θέλω το κακό της ομάδας μου. Έχω αποδείξει σε κάθε παιχνίδι πόσο θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και το έχω αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου.

Κι αν υπάρχει κάποιος στον ΠΑΟΚ που το αμφισβητεί αυτό τότε εγώ θα τα μαζέψω τα πράγματα μου και θα φύγω. Σίγουρα ο κόσμος δεν αισθάνθηκε καλά με το ότι έγινε χθες με μένα να θέλω να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν και πάλι στην μάχη και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με μένα να είμαι άντρας και θα επιστρέψω με τον ίδιο δυναμισμό

".

Για τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια της χρονιάς υποστήριξε: " Η ομάδα έχει μία πολύ καλή πορεία και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλά φέτος και αυτό περιμένουμε όλοι. Η δική μου δουλειά είναι να την βοηθάω και το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω".












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ