ΟΦΗ

Σε "τεντωμένο σχοινί" ο Μάουρερ

Σε "τεντωμένο σχοινί" ο Μάουρερ
Μαουρερ

Ο Ράϊνερ Μάουρερ θα προσπαθήσει στις μέρες που απομένουν να διορθώσει τα “κακώς κείμενα” ενόψει του ντέρμπι με τον Εργοτέλη

Η ήττα απο τον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει “κλυδωνισμούς” στις τάξεις του ΟΦΗ. Ο Ράϊνερ Μάουρερ έκανε αρκετά λάθη στον σχεδιασμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης και η ομάδα του το πλήρωσε ακριβά, καθώς στον αγωνιστικό χώρο οι “μελανόλευκοι” δεν θύμισαν ποτέ το σύνολο της περασμένης περιόδου.
Τόσο στα φιλικά όσο και κόντρα στην Καλαμαριά, χρησιμοποίησε τον Γκάντσεφ σε θέση δεξιού μπακ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο οτι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορεί να επωμιστεί αυτόν τον ρόλο. Στο Καραϊσκάκη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Πίτσο (κλασικός αριστεροπόδαρος) στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ταραλίδη σε θέση αριστερού χαφ.

Παράλληλα, επέλεξε να έχει ψηλά την αμυντική τετράδα και να ρισκάρει αρκετές φορές με την “κομπίνα” του τεχνητού οφσάϊντ, όπως ήταν λογικό μετά το πρώτο 10λεπτο οι “ερυθρόλευκοι” κατάλαβαν τι γίνεται και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Γερμανός τεχνικός έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για την συγκεκριμένη ήττα και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς έχουν ξεκινήσει στο Ηράκλειο οι “ψίθυροι” περί αντικατάστασης του (ειδικά αν ηττηθεί απο τον Εργοτέλη την Κυριακή).

Εξαλλος με τον Μάουρερ ο Βατσινάς

Πυρ και μανία με την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ ήταν ο Φανούρης Βατσινάς. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον του προέδρου της κρητικής ομάδας, ο Βατσινάς σκέφτεται σοβαρά την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η λογική λέει οτι ο Μάουρερ θα είναι στον πάγκο του ΟΦΗ κόντρα στον Εργοτέλη, όμως αν δεν βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της ομάδας κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Μάουρερ ν' αποτελέσει παρελθόν απο τον ΟΦΗ.

Οι οπαδοί, όμως, δεν περίμεναν τόσο, αφού ήδη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν τον Μάουρερ: “Τέρμα τα πειράματα και οι δοκιμές, το πρωτάθλημα έχει αρχίσει. Περιμένουμε στο ματς με τον Εργοτέλη να κατέβουμε μια γροθιά και να κερδίσουμε. Όποιος τολμήσει να βάλει την υστεροφημία του πάνω από την ομάδα, θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο από εμάς”.










TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ