ΚΥΠΡΟΣ

Σε ρυθμούς τελικού

Σε ρυθμούς τελικού
New Image

Λίγες ώρες έμειναν πριν απο το τελικό κυπέλλου της Κύπρου ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση

Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου ζει και αναπνέει πλέον για το τελικό κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση που θα πραγματοποιηθεί άυριο(12/5) στο ΓΣΠ. Αμφότερες δηλώνουν αισιόδοξες και διψασμένες για την κατάκτηση του τροπαίου, τα εισητήρια του τελικού να έχουν γίνει ανάρπαστα και όλα προμηνύουν πως θα δούμε ένα τελικό αντάξιο των μεγάλων ονομάτων των δύο ομάδων.
Θα τα δώσει όλα η Ομόνοια
Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη δεν κατάφερε φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πλέον όλοι στο στρατόπεδο της Ομόνοια θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με το καλύτερο τρόπο κατακτώντας το κύπελλο. Το κλίμα στους "πράσινους" είναι καλό με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στις τάξεις της δευτεραθλήτριας.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Μαντζουράκης, προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του λέγοντας τους πως πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητες τους. Σε ότι αφορά τώρα τα αγωνιστικά οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στην διάθεση τους λόγω τιμωρίας, τους Ντομπρασίνοβιτς, Τοράο και Ζέ Ελίας.

Ενώ στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρουσιάσει ο Γιάννης Μαντζουράκης εννέα παίκτες θεωρούνται σίγουροι οι: Γιωργαλλίδης, Κονναφής, Κακογιάννης, Γεωργίου, Βεΐγκα, Καΐφάς, Κωνσταντής, Μγκούνι και Βακουφτσής, με τις άλλες δύο θέσεις να συναγωνίζονται οι Θεοδότου, Μαρσελίνο, Μάγκνο, Μπα και Γκροζτανόσκι.

Τέλος αξίζει να σημειωθει πως ο κόσμος της Ομόνοιας έχει ξεσηκωθεί και τα εισητήρια του τελικού έχουν εξαντληθεί.

Πάνοπλη η Ανόρθωση

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του και με συγκρατημένη αισιοδοξία ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα όπως τονίζουν για να κατακτήσουν το κύπελλο. Ο βραζιλιάνος επιθετικός Μάριο Ζαρντέλ, προπονήθηκε κανονικά, όμως οι τελικές αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα θα παρθούν μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης.

Όπως είναι φυσικό πριν απο έναν τελικό, ο τεχνικός των κυανόλευκων Τιμούρ Κετσπάγια, έδωσε μεγάλο βάρος στο τομέα ψυχολογία προσπάθωντας ν' ανεβάσει το ηθικό των παικτών του. Σε ότι αφορά τους παίκτες που θα παρατάξει ο Γεωργιανός προπονητής δέκα θεωρούνται σίγουροι και είναι οι: Μπεκιάι, Κατσαβάκης, Λουκά, Πουρσαΐτίδης, Ντικουμάνα, Νικολάου, Ζλόγκαρ, Μαραγκός, Μποαβεντούρας και Φρούσσος, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σοάρες ή του Πάχαρς.

Τα μαγικά χαρτάκια του τελικού έγιναν ανάρπαστα απο τους φίλους της Ανόρθωσης και αναμένεται θερμή συμπαράσταση απο τον κόσμο.

Η προΐστορία του Κυπέλου
Ο ΑΠΟΕΛ που αποκλείστηκε στα ημιτελικά απο τη μεγάλη αντίπαλο Ομόνοια κρατάει τα σκήπτρα στις κατακτήσεις κυπέλλων έχοντας 18. Οι δύο ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αυριανό τελικό βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με την Ομόνοια να μετρά 13 κατακτήσει και την Ανόρθωση εννέα.

















TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ