ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς Μονπελιέ

Σε ρυθμούς Μονπελιέ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τη νίκη με τον ΟΦΗ (2-0) και κινείται ήδη σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και Μονπελιέ. Διαβάστε το πρόγραμμα...

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον ΟΦΗ, αφού επέστρεψαν στις νίκες, τελείωσαν προς το παρόν με το ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον σκέφτονται μονάχα... ευρωπαϊκά.

Η Μονπελιέ έρχεται στον Πειραιά με άγριες διαθέσεις, αφού αν χάσει τότε θα πρέπει να ξεχάσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μια ομάδα που παίζει με την πλάτη στον τοίχο είναι πάντα επικίνδυνη.

Από την άλλη πλευρά, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά πως αν ηττηθούν από τους Γάλλους στο "Καραϊσκακης" τότε πηγαίνει τσάμπα η χαρά τους για την μεγάλη ανατροπή και το διπλό στο Μονπελιέ.

Η μέρα του κρίσιμου και σημαντικού ματς με τους πρωταθλητές Γαλλίας πλησιάζει (Τρίτη 6/11, 21:45) και στον Ολυμπιακό τρέχουν για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Οι προπονήσεις ενόψει Μονπελιέ ξεκινούν την Κυριακή στις 11:00 το πρωί με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί ή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να κάνουν αποθεραπεία φυσικά.

Την Δευτέρα (5/11) η προπόνηση ξεκινά στις 10:30 το πρωί και θα είναι ανοιχτοί για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκινά στις 14:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ