EUROPA LEAGUE

Σε κανάλι... πορνό το Φιορεντίνα-Γκρόνινγκεν!

Σε κανάλι... πορνό το Φιορεντίνα-Γκρόνινγκεν!
New Image

Οι φανατικοί φίλοι της Φιορεντίνα, οι οποίοι θα θελήσουν να δουν από την τηλεόραση την πρεμιέρα της ομάδας τους στο Κύπελλο UEFA, κόντρα στην ολλανδική Γκρόνινγκεν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συντονιστούν με ένα κανάλι... πορνό!

Ναι, καλά διαβάσατε, τα δικαιώματα για την τηλεοπτική κάλυψη της ευρωπαϊκής αναμέτρησης των "βιόλα" αγόρασε το "Conto Tv", δορυφορικό κανάλι (το οποίο εκπέμπει και ψηφιακά μέσω μίας μικρής συνδρομής), που είναι διάδοχος του θρυλικού ιταλικού καναλιού "Superpippa Channel".
Πρακτικά, όποιος θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Τσέζαρε Πραντέλι, χρειάζεται να συντονιστεί με ένα κανάλι που είναι φημισμένο για τις... άκρως τολμηρές ερωτικές του ταινίες, με τους υπεύθυνους του καναλιού να αποφασίζουν να επενδύσουν σε ένα ματς προκειμένου να προωθήσουν το προϊόν τους στο ανδρικό κοινό.

Ελπίζουν δηλαδή ότι το ανδρικό ποδοσφαιρικό κοινό δεν θα περιορστεί μόνο να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Φιορεντίνα, αλλά θα εκτιμήσει το όλο "πακέτο" που προσφέρει το κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιδέα για την αγορά των δικαιωμάτων της αναμέτρησης είχε ο εκτελεστικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού, Μάρκο Κρισπίνο, ο οποίος πήρε το ματς καταβάλλοντας 100.000 ευρώ, ενώ για να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι ο κάθε τηλεθεατής αρκεί να δώσει το ποσό των 5 ευρώ αν πληρώσει από τώρα, ενώ σε περίπτωση που αποφασίσει να πληρώσει την τελευταία στιγμή, τότε θα χρειαστεί να δώσει 10 ευρώ.




TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ