ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς ο Μαρινάκης

Σε φουλ ρυθμούς ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του και αφού υποβλήθηκε και σε νέα μαγνητική ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των πράσινων και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Νίκος Μαρινάκης δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα από το περιστατικό του αγώνα με τον Άρη, όμως από το Σάββατο εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Ο Κρητικός αμυντικός γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του οι οποίοι παρίστανται στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού και έδειξε ότι θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Άλλωστε ο Νίκος Μαρινάκης την Παρασκευή υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική στο κεφάλι έτσι ώστε στο Τριφύλλι να είναι απολύτως σίγουροι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα, στην προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής σε δύο groups και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ο Αποστολόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κλωναρίδης, ενώ για άλλη μία μέρα απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ