ΝΑΠΟΛΙ

Σε ελεύθερη πτώση η Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις σκέφτεται ριτίρο έως το τέλος της σεζόν

Aurelio De Laurentiis, President of SSC Napoli, speaks during the FT Business of Football Summit in London, Thursday, Feb. 29, 2024. As the summit returns for its sixth edition, top execs from across US and Europe will be flying in to debate and discuss the financial forces transforming the game. (AP Photo/Kin Cheung)
Aurelio De Laurentiis, President of SSC Napoli, speaks during the FT Business of Football Summit in London, Thursday, Feb. 29, 2024. As the summit returns for its sixth edition, top execs from across US and Europe will be flying in to debate and discuss the financial forces transforming the game. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Η Νάπολι ηττήθηκε 1-0 από την Έμπολι, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την ομάδα στο προπονητικό έως το τέλος της σεζόν.

Η Νάπολι συνεχίζει να απογοητεύει. Αποκορύφωμα η ήττα των πρωταθλητών Ιταλίας από την Έμπολι με 1-0 για την 33η αγωνιστική της Serie A. Κάπως έτσι, οι παρτενοπέι βρίσκονται στην 8η θέση σε 49 πόντους στο -2 από την 7η Αταλάντα.

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είναι έξαλλος με την ομάδα του. Εμφανίστηκε μεν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έμπολι, όμως δεν πέρασε από τα αποδυτήρια και αποχώρησε από το γήπεδο.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, εξετάζει ποια θα είναι η τιμωρία της ομάδας. Συγκεκριμένα, σκέφτεται το ριτίρο έως το τέλος της σεζόν. Δηλαδή, την απόσυρση των παικτών στο προπονητικό κέντρο, μακριά από τις οικογένειές τους για εβδομάδες. Μία σκληρή τιμωρία.

Έξαλλος και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος ζητάει από κράτηση μισθών, μέχρι και να εμφανιστεί η ομάδα Νέων στα επόμενα παιχνίδια της Serie A.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ