ΣΤΗΜΕΝΑ

Σε δύο εφέτες ανακριτές τα "ύποπτα"

Σε δύο εφέτες ανακριτές τα "ύποπτα"

Σε δύο εφέτες ανακριτές περνάει πλέον η υπόθεση με τα "ύποπτα" παιχνίδια μετά την συνεδρίαση της Ολομέλειας Εφετών. Διαβάστε ποιοι θα αντικαταστήσουν τον 9ο τακτικό ανακριτή Γιώργο Κασίμη

Δύο εφέτες ανακριτές θα αντικαταστήσουν τον 9ο τακτικό ανακριτική Γιώργο Κασίμη στην υπόθεση με τα "ύποπτα" παιχνίδια, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Ολομέλειας Εφετών την Πέμπτη (15/12).

Ο λόγος της αντικατάστασης είναι ότι πρέπει να υπάρχουν δύο εφέτες και όχι ένας, καθώς πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

'Έτσι, η Ολομέλεια Εφετών της Αθήνας συνεδρίασε και αποφάσισε να ανατεθεί η υπόθεση στον εφέτη ειδικό ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο, ενώ επίκουρος εφέτης ανακριτής ορίστηκε ο Γιώργος Αυγέρης και εποπτεύων εισαγγελέας ο Χρήστος Μπαρδάκης.

Επίσης, υπέρ της διαβίβασης της δικογραφίας στο Εφετείο τάχθηκαν 75 εφέτες ενώ κατά τάχθηκαν 28, οι οποίοι ζήτησαν να παραμείνει η υπόθεση στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός του Ιανουαρίου δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν οι κλήσεις σε απολογία των 63 ποινικά διωκόμενων, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και η απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών που βρίσκονται στο συρτάρι.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ