STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Σε απολογία ο Μονιάκης

ÁÅÊ - ÏÖÇ<br>
AEK - OFI
Πελετιέρι-Μονιάκης INTIME SPORTS

ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας

Ο Μονιάκης απειλείται με αποκλεισμό δύο χρόνων από την αγωνιστική δραστηριότητα.
Η ανακοίνωση ανέφερε: " Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΟΝΙΑΚΗ διότι "σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 8-3-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό".



* Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με άρθρα: 1 Υπ. Αποφ. 3519/05 και 25 Υ. ΑΠ. 19514/05 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA.

Κατά τα άλλα σε απολογία κλήθηκαν η ΠΑΕ Λάρισα και Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τον Λεβαδειακό".

Πιο αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Λάρισα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός- ΠΑΕ Ολυμπιακός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα – ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.












TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ