ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε απολογία ο Μαρκές

Σε απολογία ο Μαρκές
μαρκες

O Φερνάντο Μαρκές να κληθεί σε απολογία τις επόμενες μέρες όπως αποφασίστηκε στο συμβούλιο

Μία κλήση σε απολογία που έχει να κάνει με την αντίδραση του Μαρκές το βράδυ του Σαββάτου να φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Κίνηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή που ακολούθησε της ενημέρωσης από τον Άνχελ Πεντράθα ότι δεν τον είχε συμπεριλάβει στην βασική ενδεκάδα και πλέον δεν τον υπολογίζει όπως είχε δηλώσει στην Συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Κυριακής.
Όπως γίνεται κατανοητό το μέλλον του Μαρκές στον Ηρακλή εξακολουθεί να είναι αβέβαιο και μέχρι νεωτέρας πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Σημερινές πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο πως ο Ισπανός πρόκειται να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και μέχρι να γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ θα προπονείται μόνος του.

Όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί και στο Χούντερλο της Ολλανδίας όπου ο Ηρακλής πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και μέχρι την στιγμή που ο Μαρκές ζήτησε συγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή μετά το πέρας του χθεσινοβραδινού διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής όπως και το να μην πουληθεί τελικά στην ΑΕΚ όχι όμως και να έμενε ελεύθερος. Στο τραπέζι μάλιστα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο μέχρι και της καταγγελίας του συμβολαίου του στην ΕΠΟ.

Στην επόμενη μέρα της ήττας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague από τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο εκτός από την περίπτωση του Μαρκές υπάρχει και η μίνι προετοιμασία με αφορμή την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Κι αν για σήμερα ο Πεντράθα έχει προγραμματίσει ρεπό χθες μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια τους τόνισε μεταξύ άλλων ότι: " Θέλω περισσότερο πάθος", και τους ξεκαθάρισε: " Δεν θα επιτρέψω υποτονικές παρουσίες. Ειδικότερα στην έδρα μας έχοντας τόσο κόσμο να μας υποστηρίζει" για να παραδεχθεί: " Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας αφού κάναμε λάθη που μας στοίχισαν".

"Έχουμε τον χρόνο όμως να τα συζητήσουμε και να τα δουλέψουμε. Θέλω να έχετε ψηλά το κεφάλι αφού έχουμε δρόμο ακόμη. Έχουμε μπροστά μας άλλα 29 παιχνίδια. Είναι πρωτάθλημα και δεν είναι παιχνίδι Κυπέλλου. Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, αρκεί να το πιστέψουμε

", και κατέληξε δίνοντάς τους το σύνθημά του λέγοντας: " Είμαστε καλή ομάδα". Με την ατάκα του αυτή ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή θέλησε να αποφορτίσει το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό εν όψει και του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού τη φορά αυτή με τον ΟΦΗ.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ