ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε αναζήτηση αμυντικού

Σε αναζήτηση αμυντικού
μαντλουγκ

H αναζήτηση αμυντικού που θα διορθώσει τα κενά του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν συνεχίζεται και το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Βόλφσμπουργκ Αλεξάντερ Μάντλουγκ

Ο Μάντλουγκ είχε προταθεί ξανά στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η περίπτωση του είχε εγκαταληφθεί, χωρίς όμως να ξεχαστεί. Ο 26χρονος αμυντικός αγωνίστηκε χθες στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν.
Οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν να αναζητούν πληροφορίες για τον Μάντλουγκ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να βρίσκεται σε συζητήσεις ανανέωσης με τον Γερμανικό σύλλογο.

Η τιμή του είναι προσιτή από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση και τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Πατέρα για τις τελικές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Ενδιαφέρον για Ντεμίνοφ

Ο Βαντίμ Ντεμίντοφ είναι ένας ακόμα αμυντικός που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο Ντεμίνοφ θεωρείται ο καλύτερος αμυντικός στην Νορβηγία με την φανέλα της Ρόζενμπορκ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και άλλες ομάδες. Ο 22χρονος αμυντικός έχει πάρει την Νορβηγική υπηκοότητα, παρότι η καταγωγή του είναι από την Λετονία.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού Άρνε Ντόκεν, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "sportday" τόνισε για τον Ντεμίνοφ: " O Nτεμίνοφ είναι παίκτης που τον παρακολουθούν πολλές ομάδες από την Ευρώπη και δεν ξέρω τι σκοπούς έχει ο Παναθηναϊκός. Για τη θέση του είναι πολύ καλός τεχνίτης. Έχει καλή μεταβίβαση και το θετικό είναι ότι ανεβαίνει με την μπάλα στα πόδια και ξεκινάει την επίθεση. Είναι επίσης πολύ δυνατός και καλός στο ατομικό μαρκάρισμα.

Είναι μόλις 22 ετών και έχει την ταχύτητα να βγει πρώτος στην μπάλα. Είναι επίσης αρκετά γρήγορος για την θέση του. Τα μειονεκτήματα του είναι ότι δεν έχει εμπειρία. Ορισμένες φορές επειρεάζεται από τον ρυθμό του αγώνα. Είναι νέος και έχει μέλλον. Μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκό. Είναι δεξιοπόδαρος και παίζει στο κέντρο της άμυνας και αμυντικό χαφ. Τις θέσεις στα άκρα δεν τις ξέρει και δεν του ταιριάζουν"

.

Ο στόπερ της Ρόζενμποργκ με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Goal" διέψευσε την φήμη για πιθανή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ