ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φήμες για Μακάι

Φήμες για Μακάι
Μακάι

Εκτός αποστολής με "Ηρα" οι Γκούμας, Κλέιτον, Μουν και Χριστοδουλόπουλος. Φήμες για Ρόι Μακαϊ

Εκτός αποστολής Γκούμας, Κλέιτον, Μουν, Χριστοδουλόπουλος

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βέρντερ Βρέμης ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός είπε πως οι παίκτες του έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια. Εκείνος λίγα 24ωρα μετά τους δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και επέλεξε σχεδόν τα ίδα πρόσωπα για την αποστολή του ματς της Κυριακής (16:45, ΝΕΤ) κόντρα στον Ηρακλή που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή το πρωί του Σαββάτου και ο 54χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής του Γκούμα, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Μουν και Τζιόλη, όπως και τους τραυματίες Σόουζα και Λεοντίου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα στηριχθεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν και κόντρα στη γερμανική ομάδα. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Νίκος Σπυρόπουλος, παρά το πρόβλημα που είχε με το χτύπημα στο θώρακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Τεν Κάτε άρχισαν την προπόνηση με το καθιερωμένο ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου το πρώτο έπαιξε παιχνίδι με χρήση τεσσάρων εστιών και το δεύτερο επιδόθηκε σε σέντρες, τελειώματα και στημένες φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με όλους τους παίκτες να κάνουν αποθεραπεία.

Ατομικά προπονήθηκε ο Ροντρίγκο Σόουζα. Θεραπεία έκανε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Φήμες για Μακάι

Ο επιθετικός της Φέγενορντ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα των σπορ" έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η μετακίνηση του στους "πράσινους".

Ο Μακαϊ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στον Ολλανδικό σύλλογο και βλέπει με θετικό μάτι την αποχώρησει του από την Φέγενορντ.

Ο 33χρονος επιθετικός έχει 43 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας και 6 γκολ στο ενεργητικό του. Ο Μακάι έχει αγνωνιστεί στην Λα Κορούνια 1999-2003 με 133 συμμετοχές και 79 γκολ, στην Μπάγερν Μονάχου 2003-2007 με 129 συμμετοχές και 78 γκολ, προτού μετακομίσει στο Ρότερνταμ το 2007.

Στο Καλλιμάρμαρο το "πράσινο" ιωβηλαίο

Στο Καλλιμάρμαρο θα γιορτάσει ο Παναθηναϊκός τα 100 χρόνια από την ίδρυση του, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Πατέρα.

Η 24η Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί η γιορτή και το "παρών" μπορούν να δώσουν όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει τα "πράσινα" αισθήματα τους όπως η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Πάριος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιώργος Κατσαρός κ.α.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν και άλλες προτάσεις όσον αφορά την ημερομηνία που θα γίνει η γιορτή, αλλά και μία γιορτή που θα τιμηθούν μεγάλες μορφές της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Όλες οι προτάσεις αναμένεται να εγκριθούν οι να απορριφθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, όπως και το φιλικό με την Ρίβερ Πλεϊτ στο ΟΑΚΑ.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ