ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Σαββίδης: "Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Τόσο ο Ντάνι Χούσεν όσο και Κυριάκος Σαββίδης εξέφρασαν την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, ενώ αναφέρθηκαν και στην ήττα από τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να μπει με πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Έτσι οι Ντάνι Χουσεν και Κυριακος Σαββίδης αναφέρθηκαν και στα δύο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χούσεν:

"Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει το παιχνίδι που κάναμε. Δεχθήκαμε τρία ανόητα γκολ και ο αντίπαλος δυνάμωσε. Ο προπονητής μας είπε να δείξουμε προσωπικότητα, κάναμε το 3-2 αλλά ήταν αργά. Αν δεν προπονείσαι καλά για μία εβδομάδα, σου λείπει λίγο ρυθμός αλλά είμαι καλά.

Πάντα θέλουμε να νικάμε. Είχαμε όμως πολλές αλλαγές, οι νέοι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα με τον Ολυμπιακό και πρέπει να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας, όπως και στα πλέι οφ που ακολουθούν. Με τον Ολυμπιακό είναι το παιχνίδι της σεζόν, το 2-1 μας δίνει πολλές ελπίδες. Ο κόσμος και η ομάδα αξίζουν την πρόκριση, πρέπει να παίξουμε καλά και να προκριθούμε".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σαββίδη:

"Ο προπονητής μου θεώρησε πως ήμουν έτοιμος για το ματς και έτσι ξεκίνησα. Ήμουν έτοιμος ψυχικά και έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μου είπαν όλοι να κάνω ότι κάνω και στη β' ομάδα και να παίξω ελεύθερα. Στο ζέσταμα ήταν λίγο βαριά τα πόδια αλλά στη συνέχει έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα.

Πιστεύω πως το σκορ δεν είναι δίκαιο. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω έτσι για να έρθουν κι άλλες ευκαιρίες.

Όλοι περιμένουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Ανέκαθεν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες, πάντα έβγαζαν παίκτες και συνεχίζουν να το κάνουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ