ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης: "Ήθελα ΠΑΟΚ στον τελικό"

Σάββας Θεοδωρίδης: "Ήθελα ΠΑΟΚ στον τελικό"
INTIME SPORTS

Πολύ κακή χαρακτήρισε τη διαιτησία στο Πανθρακικός - Ολυμπιακός ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως ο Αστέρας πήρε δίκαια την πρόκριση, αλλά προτιμούσε στον τελικό τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη:

"Ο Ολυμπιακός απόψε ήθελε να πάρει το ματς και το κατάφερε, με “σβηστές μηχανές”. Προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες και μάλιστα απόψε αντιμετώπισε και μία πολύ κακή διαιτησία, η οποία με τα σφυρίγματά της επέτρεψε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους ποδοσφαιριστές μας από εκείνους του Πανθρακικού.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε στον τελικό, με μόνο στόχο να πάρουμε το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε όλοι. Και θα το πάρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε χθες και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δίκαια, αλλά εγώ στον τελικό θα ήθελα τον ΠΑΟΚ".

Ρόι Κάρολ: "Είναι φανταστικό που περάσαμε στον τελικό μίας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Όλοι στην ομάδα θέλαμε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και φέτος. Είμαι 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό και είναι ο δεύτερός μου τελικός στην ομάδα και αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό".

Μπάμπης Λυκογιάννης: "Είχαμε το πρώτο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι που μας έδινε καθαρό προβάδισμα. Ήρθαμε εδώ να δώσουμε ακόμη μια μάχη και να πάρουμε την πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και συγχαρητήρια στην ομάδα μας που πήγε στον τελικό.

Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Ολυμπιακού και για δεύτερη χρονιά πάω στον τελικό και θα δώσω και εγώ την μάχη μου για να βοηθήσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ