SERIE A

Σασουόλο - Μπενεβέντο: Συγκίνηση στο ενός λεπτού σιγή για τον Πάολο Ρόσι

Ενός λεπτου σιγή στη  μνήμη του Πάολο Ρόσι από τους παίκτες της Σασουόλο και της Μπενεβέντο
Ενός λεπτου σιγή στη μνήμη του Πάολο Ρόσι από τους παίκτες της Σασουόλο και της Μπενεβέντο

Οι παίκτες της Σασουόλο και της Μπενεβέντο κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάολο Ρόσι, με τα μάτριξ να προβάλλουν εικόνες του από τον θρίαμβο της Ιταλίας επί της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ του 1982.

Ο θάνατος του Πάολο Ρόσι σκεπάζει σαν βαρύ πένθιμο πέπλο όλη την ιταλική ποδοσφαιρική οικογένεια εδώ και μερικά 24ωρα και σε όλα τα γήπεδα της Serie A που θα γίνουν αγώνες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η αρχή όσον αφορά στον αποχαιρετισμό του Καμπιονάτο στον θρυλικό Ιταλό επιθετικό έγινε την Παρασκευή (11/12) καθώς λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Σασουολο με την Μπενεβέντο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, με τους παίκτες να φορούν όλοι μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, μόλις τηρήθηκε το ενός λεπτού σιγή, η συγκίνηση πλημμύρισε το "Mapei Stadium" καθώς από τα μεγάφωνα ακουγόταν η φωνή του εκφωνητή του τελικού του Μουντιάλ του 1982 (Ιταλία - Δυτική Γερμανία 3-2) Νάντο Μαρτελίνι ενώ στα μάτριξ κυριαρχούσε η φωτογραφία του "Παμπλίτο" με την γαλάζια φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ