PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Οι Άγιοι σταμάτησαν το σερί των πρωταθλητών στις 12 νίκες

Στιγμιότυπο από το Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι
Στιγμιότυπο από το Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Σαουθάμπτον ήταν η ομάδα που τελικά κατάφερε να σταματήσει το τρένο της Μάντσεστερ Σίτι. Το 1-1 στο "Σεντ Μέρις" ήταν η πρώτη αποτυχία των πρωταθλητών να νικήσουν έπειτα από 12 αγώνες στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε το... μάστορά της στο "Σεντ Μέρις", αφού η Σαουθάμπτον της απέσπασε ισοπαλία 1-1 για την 23η αγωνιστική της Premier League και της έσπασε ένα εντυπωσιακό σερί. Οι "πολίτες" προέρχονταν από 12 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και αυτή είναι η πρώτη απώλειά τους από την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας τον Οκτώβριο.

Μάλιστα, ο ένας βαθμός ίσως να μοιάζει με κέρδος για τους πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το γκολ του Κάιλ Γουόκερ Πίτερς μόλις στο 7'. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στα επόμενα λεπτά, με τις δύο ομάδες να πατούν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τον Φρέιζερ Φόρστερ να έχει περισσότερη δουλειά (μαζί με τα δοκάρια του, που σταμάτησαν τρεις προσπάθειες) και δη σε ένα τετ α τετ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το 65ο λεπτό όταν ο Εμερίκ Λαπόρτ υποδέχθηκε με σκαστή κεφαλιά το γέμισμα του Κέβιν ντε Μπρόινε και ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τη Σαουθάμπτον στο γήπεδό της, αλλά δεν βρήκαν άλλες ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή και περιορίστηκαν στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0

Γουότφορντ - Νόριτς 0-3

Έβερτον - Άστον Βίλα 0-1

Μπρέντφορντ - Γουλβς 1-2

Λιντς - Νιούκαστλ 0-1

Η βαθμολογία της Premier League

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ