ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Στόχος να είμαστε έτοιμοι με Γεωργία, Κροατία"

Σάντος: "Στόχος να είμαστε έτοιμοι με Γεωργία, Κροατία"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος πως η Εθνική Ελλάδος θα είναι έτοιμη στα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Κροατία, δήλωσε ο Σάντος που αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του.

Γεμάτος ικανοποιήση που το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, συνοδεύθηκε με νίκη στο φιλικό με την Σερβία στο γήπεδο της Παρτιζάν, ήταν ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του είχε καλό ξεκίνημα αλλά και προβλήματα όταν άρχισε να μένει από δυνάμεις. Ωστόσο δεσμεύθηκε πως στόχος του είναι να είναι έτοιμο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα ματς με Γεωργία και Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012.

" Ήταν κάτι που περίμενα πάρα πολύ καιρό", αναφέρθηκε σε σχετική τοποθέτηση για το ντεμπούτο του και αναλύοντας την εικόνα της Εθνικής στο παιχνίδι υποστήριξε: " Θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο ματς, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

Είχαμε σιγουριά και ασφάλεια. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν δίκαιο. Ο Σαμαράς μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι κάνοντας το 2-0. Από εκεί και μετά η Σερβία τα έδωσε όλα για να ισοφαρίσει. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο 100% φυσικής κατάστασης ακόμη και το σύστημα που εφαρμόζουμε απαιτεί γερά πνευμόνια.

Όσο αντέξαμε από άποψη δυνάμεων, τα πήγαμε πολύ καλά. Στη συνέχεια έλειψαν οι δυνάμεις και δεν είχαμε σωστές αλληλοκαλύψεις.

Έτσι η Σερβία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε τύχη σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Είχαμε κάποια καλά στοιχεία και άλλα που μπορούμε να βελτιώσουμε.

Είναι κάτι που περίμενα, δεν περίμενα να είναι όλα τα πράγματα που θέλω καλά. Σίγουρα στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Γεωργία και την Κροατία για τα προκριματικά.

Θα έχουμε περισσότερες μέρες στη διάθεσή μας τότε για προπονήσεις και αυτό θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε
".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ