ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Ήταν καλύτεροι στα στημένα"

Σάντος: "Ήταν καλύτεροι στα στημένα"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου πως η Βοσνία νίκησε δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη στις στημένες φάσεις. Παράλληλα υπεραμύνθηκε την συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως αποδέχεται την όποια κριτική

Ο Φερνάντο Σάντος παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου πως η Βοσνία νίκησε δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη στις στημένες φάσεις.

Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός υπεραμύνθηκε την συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως αποδέχεται την όποια κριτική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:

" Είναι μία δίκαιη νίκη της Βοσνίας. Οι αντίπαλοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν μία πρώτη ευκαιρία από στημένο. Μετά ισορροπήσαμε, αντιδράσαμε, δεν έγιναν φάσεις, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από στημένο. Η Ελλάδα είναι δυνατή στα στημένα, αλλά σήμερα προδοθήκαμε από αυτό.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεχθήκαμε γρήγορα και δεύτερο γκολ και στη συνέχεια ήρθε το τρίτο πάλι από στημένο. Στις λεπτομέρειες η Βοσνία ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, αλλά η Βοσνία διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ.

Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να γυρίσει το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε σπασμωδικά. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε πιο ορθολογικά. Είδα μία πιο σωστή προσπάθεια", είπε αρχικά ο Σάντος.

Για τη χρησιμοποίηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου: " Δεν μετανιώνω για τη χρησιμοποίησή του. Δεν θυμάμαι τη Βοσνία να έκανε κανονική ευκαιρία πλην των στημένων. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Παπαδόπουλος, αλλά τα στημένα. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από εμάς στα στημένα.

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο. Αν είχαμε κερδίσει, όλοι θα έλεγαν ότι όλα είναι καλά. Δυστυχώς δεν πήραμε αποτέλεσμα και έχουμε τις ευθύνες μας. Όταν υπάρχει μία ήττα τα ερωτηματικά είναι πολλά. Αποδέχομαι την κριτική".

Για τη συνέχεια των προκριματικών: " Πλέον η Ελλάδα δεν εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα. Πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα μπαράζ και μετά να δούμε μήπως χάσει βαθμούς η Βοσνία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ