NATIONS LEAGUE

Σάντος: "Η Ισπανία ξέρει να κερδίζει, το κάνει εδώ και 20 χρόνια"

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με την Ελβετία στο Nations League
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με την Ελβετία στο Nations League © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία, τόνισε πως η ρόχα ξέρει πώς να κερδίσει, καθώς αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία 20 χρόνια.

Η πρωτοπόρος Πορτογαλία υποδέχεται την Τρίτη (27/9) την Ισπανία στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και θέλει το λιγότερο ισοπαλία για να διατηρήσει την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της League A και να συνεχίσει στο Final Four.

Στη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (26/9) ο Φερνάντο Σάντος τόνισε πως η "ρόχα" είναι μία ομάδα που γνωρίζει καλά πώς να κερδίζει, υποστηρίζοντας ότι παίζει με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία 20 χρόνια.

"Όλοι γνωρίζουν την Ισπανία, παίζουν με τον ίδιο τρόπο εδώ και 20 χρόνια. Είναι μια ομάδα κατοχής, πίεσης, που αντιδρά καλά όταν χάσει την μπάλα. Έχουν μια ξεκάθαρη λογική στο πώς παίζουν.

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την Ισπανία, πρέπει να τη σεβαστούμε, όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε μας. Η Ισπανία ξέρει πώς να παίζει για να κερδίζει και έρχεται εδώ για να το κάνει.

Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να παίξει. Πριν από κάθε παιχνίδι αποφασίζω τι είναι καλύτερο για την ομάδα.

Αν πίστευα ότι κάποιος δεν έχει την ποιότητα να παίξει στην εθνική ομάδα, δεν θα τον καλούσα. Ποτέ δεν έχω καλέσει παίκτη για να μου βγουν τα νούμερα", υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ