ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντα Κλάρα - Σπόρτινγκ 3-2: Πρώτη ήττα για τα λιοντάρια στο πρωτάθλημα

Ο Πάμπλο Σαράμπια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ
Ο Πάμπλο Σαράμπια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Σάντα Κλάρα στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής και έδωσε την ευκαιρία στην Πόρτο να την προσπεράσει.

Η διακοπή του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία ενόψει Πρωτοχρονιάς δεν έκανε καθόλου καλό στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας η οποία στο πρώτο παιχνίδι για το 2022 γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Σάντα Κλάρα εκτός έδρας στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τα λιοντάρια τη φετινή σεζόν και πλέον δίνει τη δυνατότητα στην ισόβαθμή Πόρτο να την προσπεράσει στη μάχη των δύο ομάδων για τον τίτλο.

Μάλιστα η Σπόρτινγκ που είχε ρεκόρ με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες έως τώρα προηγήθηκε δύο φορές στο ματς αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10' με τον Ραλφίνια αλλά στο 30' ο Πάτριτς ισοφάρισε. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50' ο Σαράμπια έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ένα λεπτό μετά ο Λίνκολν έβαλε γρήγορο τέλος στους πανηγυρισμούς των παικτών της Σπόρτινγκ και στο 78' ο Ρικαρντίνιο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή έγραψε το τελικό 3-2.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ