ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάμαρης: "Άλλαξαν συμπεριφορές και τρόποι λειτουργίας στην Εθνική"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σάμαρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Σάμαρης τοποθετήθηκε για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, στην οποία υποστήριξε ότι "έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, τρόποι λειτουργίας, συμπεριφορές αν θέλετε, προς το καλύτερο".

Ο Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής και το Σάββατο (17/11) εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Κυριακής (18/11, 21.45) με την Εσθονία. Ο χαφ της Μπενφίκα δήλωσε ότι παρότι δεν έχει παίξει αρκετά με τη Μπενφίκα, είναι βέβαιος ότι αν αγωνιστεί θα αντεπεξέλθει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

- Για το ποια είναι η εικόνα που έχει για την Εσθονία:

"Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει από την τηλεόραση τους αγώνες της Ελλάδας με την Εσθονία. Ήταν ομάδα που ήθελε να παίξει και να έχει κατοχή μπάλας, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Αύριο θα προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς τη μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση με τη Φινλανδία. Το παιχνίδι για την Εσθονία θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά".

- Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στην Εθνική:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου έλειψε πολύ η Εθνική, χαίρομαι όταν έρχομαι. Τα πράγματα είναι διαφορετικά, έχει αλλάξει ο προπονητής, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, τρόποι λειτουργίας, συμπεριφορές αν θέλετε, προς το καλύτερο. Φάνηκε και στην εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο με τη Φινλανδία. Θέλω να συνεχίσω να έρχομαι, να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα κα9ι να ξανακληθώ τον Μάρτιο".

- Σε τι αγωνιστική κατάσταση είσαι;

"Αγωνιστικά δεν έχω πολλά λεπτά σε επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μου. Προπονούμαι καθημερινά πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Είχα μία ευκαιρία με τη Μπενφίκα και έπαιξα 90 λεπτά και η ομάδα νίκησε. Θέλω όμως περισσότερα και ελπίζω ότι αν αύριο πάρω την ευκαιρία και αγωνιστώ στο παιχνίδι, είμαι βέβαιος ότι θα αντεπεξέλθω αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το αν είμαι καλά αγωνιστικά θα φανεί στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ