ΣΚΩΤΙΑ

Σαμαράς:"Ήταν πέναλτι, δεν βούτηξα"

Σαμαράς:"Ήταν πέναλτι, δεν βούτηξα"
Σαμαράς

Ο Σαμαράς ισχυρίστηκε ότι στο τελευταίο λεπτό του ματς του έγινε πέναλτι και δεν ...βούτηξε

Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Γιάγια Τουρέ αλλά ο Σουηδός ρέφερι Φρόιντφλεντ είχε άλλη γνώμη.
"Υπήρχε επαφή. Αν δεν με ακουμπούσε θα έμενα όρθιος και θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία", δήλωσε ο Σαμαράς για να συμπληρώσει:

" Για μένα ήταν πιο εύκολο από το να ρισκάρω και να βουτήξω.Αισθάνομαι καλύτερα όταν μένω όρθιος και προσπαθώ να σκοράρω.

Είμαι απογοητευμένος με τον διαιτητή που δεν υπέδειξε το πέναλτι αλλά παράλληλα σέβομαι την απόφαση του".

Αναφορικά εξάλλου με την υπόθεση-πρόκριση μετά την ήττα με 2-3 είπε:" Δεν θα πάμε στην Βαρκελώνη για να δούμε την ωραία πόλη.

Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να ταξιδέψουμε πιστεύοντας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά για να προκριθούμε. Είναι δύσκολο ακόμα και να νικήσεις εκεί".

Όσο για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ, είπε:" Ήρθα στην Σέλτικ γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θέλω να την βοηθήσω να κατακτήσει τρόπαια.

Προσαρμόστηκα καλά και όλοι με έκαναν να αισθανθώ ωραία. Πιστεύω ότι ήταν καλή επιλογή για μένα και ελπίζω να έχω καλή παρουσία".












TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ