ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Σάλος στην Αυστραλία με την παραβίαση της ιδιωτικότητας 45 αθλητών: Δημοσιεύτηκαν προσωπικές τους εικόνες

Μία μπάλα ποδοσφαίρου
Μία μπάλα ποδοσφαίρου EUROKINISSI

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία καθώς δημοσιεύτηκαν προσωπικές εικόνες 45 αθλητών. Η Ομοσπονδία του Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Η Ομοσπονδία του Αυστραλιανού Ποδοσφαίρου ξεκίνησε έρευνα σχετικά με την υπόθεση της δημοσίευσης προσωπικών εικόνων 45 αθλητών της διοργάνωσή της, στο διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο γεγονός χαρακτηρίστηκε από την ομοσπονδία ως "βρώμικο" και η AFL αναφέρεται στο περιστατικό ως "σοβαρή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής".

Σύμφωνα με την "Herald Sun" οι εικόνες των 45 παικτών δημοσιεύτηκαν την Τετάρτη (5/7) σε ένα αρχείο με τα ονόματά τους, σε αλφαβητική σειρά και σήμερα το πρωί (6/7) διαγράφηκαν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η κοινοποίηση τέτοιων προσωπικών εικόνων είναι μία αποκρουστική και αηδιαστική πράξη. Δεν ξέρω εάν οι παίκτες μοιράστηκαν τις συγκεκριμένες εικόνες με έμπιστους ανθρώπους ή εάν χακαρίστηκαν."

Συνέχισε λέγοντας: "Πρόκειται για μια αποτρόπαια και αηδιαστική πράξη και μια πιθανή παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που είναι απαράδεκτη. Ζητάμε από τον κόσμο να αντιμετωπίσει σοβαρά αυτό το θέμα, μη αναζητώντας και μη κοινοποιώντας αυτές τις φωτογραφίες, σεβόμενοι τα δικαιώματα των ανθρώπων, που επηρεάζονται."

TAGS ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ