ΑΓΓΛΙΑ

Σάλος στην Αγγλία με τον Κλάτενμπεργκ

Σάλος στην Αγγλία με τον Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν επέτρεψε στον Κόνορ Γουίκαμ της Κρίσταλ Πάλας να βγει σε θέση για γκολ έχοντας πλεονέκτημα, μετά από μαρκάρισμα του Κρις Σμόλινγκ. (VIDEO)

Κατά γενική ομολογία, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι ο καλύτερος Άγγλος διαιτητής αυτή τη χρονική περίοδο, εξ' ου και ο ορισμός του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στον τελικό του Champions League. Όμως, μία υπόδειξη του προκάλεσε σάλο και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου καταφέρθηκαν εναντίον του...

Όλα συνέβησαν στο 17ο λεπτό, όταν ο Ντιλέινι πάσαρε στον κενό χώρο, από αριστερά όπως επιτέθηκε η Κρίσταλ Πάλας και οι Κόνορ Γουίκαμ και Κρις Σμόλινγκ διεκδίκησαν τη μπάλα. Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ επιχείρησε να ανατρέψει τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, όμως αυτός βρέθηκε στο έδαφος και ο δεύτερος συνέχισε κανονικά!

Τη στιγμή που ο Γουίκαμ βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, προς κατάπληξη όλων, ο Κλάτενμπεργκ υπέδειξε φάουλ στον Σμόλινγκ και γύρισε τη φάση πίσω στην ανατροπή, στερώντας από τον επιτιθέμενο τη δυνατότητα να σκοράρει!

Το διαδίκτυο πήρε "φωτιά" και ειδικά στο Twitter, ακολούθησαν καυστικά σχόλια για τον Άγγλο διαιτητή! Ακόμα και οι παλαίμαχοι της Μάντσεστερ, Πολ Σκόουλς και Ρίο Φέρντιναντ, καυτηρίασαν την απόφαση του. Μέχρι και ένα παλαιότερο στιγμιότυπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον Κλάτενμπεργκ θυμήθηκαν...

Δείτε μερικά tweets:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ