SERIE A

Σαλερνιτάνα - Ρόμα 0-1: Ξεκίνημα με το δεξί στο ντεμπούτο των Ντιμπάλα, Βαϊνάλντουμ και Μάτιτς

Ο Πάουλο Ντιμπάλα
Ο Πάουλο Ντιμπάλα @ 2022 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Η Ρόμα πέρασε επιτυχημένα από το Σαλέρνο, καθώς επικράτησε της Σαλερνιτάνα με 1-0, χάρη στο γκολ του Κριστάντε στο 33ο λεπτό. Ντεμπούτο για Ντιμπάλα, Μάτιτς και Βαϊνάλντουμ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σεφτέ στις νίκες στην πρεμιέρα της Serie A έκανε η Ρόμα του Μουρίνιο, η οποία νίκησε τη Σαλερνιτάνα στην έδρα της με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κριστάντε στο 33ο λεπτό.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό, αλλά ο Ζανιόλο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 25' το πλασέ του από πλεονεκτική θέση κατέληξε και αυτό άουτ.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τους Ρωμαίους προσπάθησε να ισοφαρίσει, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς το πλασέ που εξαπέλυσε μέσα από την περιοχή κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τη Ρόμα να διαχειρίζεται άψογα το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από τη Σαλερνιτάνα.

Ντεμπούτο για τους Ρωμαίους έκανε και οι Μάτιτς και Βαϊνάλντουν, οι οποίοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Μάλιστα ο Ολλανδός μέσος σκόραρε στο 86', αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Σαλερνιτάνα: Σέπε, Μπρον, Φάτσιο, Γκιόμπερ, Μαζότσι, Κουλιμπαλί, Βιλένα, Κάστανος, Καντρέβα, Μπότχαϊμ, Μπονατσόλι.

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ, Πελεγκρίνι, Κριστάντε, Σπινατσόλα, Ντιμπάλα, Ζανιόλο, Έιμπραχαμ.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Σπέτσια επικράτησε της Έμπολι με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ενζόλα. Ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τους νικητές, ενώ ο Βέρντε επίσης αγωνίστηκε ως βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Έκνταλ στο 61'.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Τα highlights:

Μίλαν - Ουντινέζε 4-2

Σαμπντόρια - Αταλάντα 0-2

Μόντσα - Τορίνο 1-2

Λάτσιο - Μπολόνια 2-1

Φιορεντίνα - Κρεμονέζε 3-2

Σαρλεριτάνα - Ρόμα 0-1

Η βαθμολογία της Serie A:

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ