CHAMPIONS LEAGUE

Σαχτάρ-Βαλένθια

Σαχτάρ-Βαλένθια
βαλενθια πανηγυρικο

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει στο Ντόνετσκ την Σαχτάρ και θέλει ένα βαθμό για εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση

Η ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατη τη νίκη στο "Μεστάγια" επί της Σαχτάρ με 2-0. Οι Ουκρανοί απο την άλλη, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου μ' ένα βαθμό και ξέρουν οτι μόνο με νίκη έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποστολή των γηπεδούχων δεν είναι εύκολη, αφού η Βαλένθια είναι σε καταπληκτική φόρμα, κάτι που φαίνεται και απο το γεγονός οτι οι Ισπανοί είναι μια απο τις πέντε ομάδες στην διοργάνωση που έχουν το απόλυτο μέχρι τώρα (3/3 νίκες).

Γεματό απουσιολόγιο
Η πορεία της Βαλένθια στην Primera Division δεν είναι ανάλογη, αφού ηττήθηκε 1-0 απο την Ρασίνγκ Σανταντέρ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους μακριά απο την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα.

Εκτός απο την ήττα, υπάρχουν και αρκετές απουσίες, κάτι που έχει ξεκινήσει απο την αρχή της σεζόν. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα είναι αυτό του Χάϊμε Γκαβιλάν που υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Νταβίντ Αλμπέλδα, ενώ τραυματίες είναι και οι Άσιερ Ντελ Όρνο, Ρούμπεν Μπαράχα, Βιθέντε και Κάρλος Μαρτσένα.

Προβληματισμός στους Ουκρανούς
Η Σαχτάρ απο την άλλη θα πραγματοποιήσει την 100η εμφάνιση της στο Champions League και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε 4-1 την Καρπάτι και παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις πόντους μακριά απο την πρωτοπόρο, Ντιναμό Κιέβου.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Ουκρανοί δεν υπολογίζουν τους Ανατόλι Τίμοσιουκ και Βιάτσεσλαβ Σβιντέρσκι, ωστόσο έχουν με το μέρος τους την παράδοση, καθώς δεν έχουν ηττηθεί ποτέ εντός έδρας απο Ισπανικό σύλλογο.













TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ